גולן טלקום מכריזה היום באופן רשמי על השקת דור 4G-LTE לכלל לקוחותיה בכל המסלולים הקיימים: חבילת 9.90 ₪ לחודש (MB100), חבילת 37 ₪ לחודש (G3), חבילת קו נוסף 18 ₪ לחודש (G3), חבילת 59 ₪ לחודש (G6) וחבילת קו נוסף 26 ₪ לחודש (G6). נפח הגלישה של כלל החבילות מעניק חווית גלישה בישראל בכל טכנולוגיה ודור (2G/3G/4G-LTE)
המהפכה שגולן טלקום מכריזה עליה היום היא בהענקת 20GB נפח גלישה נוספים בדור 4G-LTE המאפשרים ליהנות מחוויה הגלישה המושלמת בדור החדש.
לקוחות החברה בחבילת הכל כלול גם בחו"ל נהנים מהטבת גלישה של 20GB נוספים לגלישה ברשת 4G-LTE בלבד בישראל. מותנה בשימוש במכשיר תומך בדור 4G-LTE ובגלישה באיזור כיסוי של דור 4G-LTE, כפי שיתעדכנו מעת לעת. הטבה זו ניתנת באופן מיידי ואוטומטי ללקוחות המשלמים את מחירה המלא של החבילה (99 ש"ח), ואינם כלולים בכל מבצע שהוא ביחס לחבילה זו. לקוחות הנהנים ממבצעים שונים בגולן טלקום יזכו בהטבה באופן אוטומטי מייד עם תום תקופת המבצע או יכולים ליהנות מייד מן ההטבה עם מעבר לחבילת גולן טלקום הכל כלול גם בחו"ל ב- 99 ₪ לחודש.
המתנה של GB20 בדור 4G-LTE בחבילת גולן טלקום הכל כלול גם בחו"ל מהווה המשך טבעי של הקו אותו מובילה גולן טלקום מיום השקתה, להעשיר את מגוון השירותים ללקוח ללא שינוי במחיר.
חבילת "גולן טלקום" הכל כלול גם בחו"ל- 99 ₪ לחודש: שיחות בארץ ללא הגבלה, SMS+MMS בארץ ללא הגבלה, גלישה בארץ ובחו"ל עד GB 6 (לאחר מכן האטה), גלישה בארץ בדור 4G עד 20 GB, כ- 55 יעדים לשיחות בינלאומיות (ארה"ב וקנדה גם ניידים), 100 דקות שיחה לירדן ולרשתות פלסטיניות, שיחות מחו"ל לישראל ללא הגבלה, SMS מחו"ל לישראל ללא הגבלה, קבלת שיחות ו- SMS בחו"ל ללא הגבלה.
על 17 המדינות נמנות אירלנד, צ’כיה, בלגיה, מלטה, איטליה, גרמניה, הולנד, רומניה, ספרד, צרפת, בריטניה, יוון, תורכיה, הונגריה, פורטוגל, דרום אפריקה וניו זילנד .