קבוצת ALTANA (אלטנה) ולנדא קורפוריישן חתמו על הסכם להשקעה לפיו אלטנה תשקיע 100 מיליון יורו (כחצי מיליארד ש"ח) בתמורה לזכויות מיעוט ב-Landa Digital Printing.

 

שתי החברות רואות בהסכם לא רק השקעה פיננסית, אלא גם תחילתה של שותפות אסטרטגית ארוכת-טווח שתביא את הדפוס הדיגיטלי לכלל השווקים המסחריים, לרבות שוקי האריזה וההוצאה לאור. יחידות אחרות בקבוצת לנדא, ובכלל זה Landa Labs ו-Landa Ventures אינן נכללות בעיסקה.

 

ההשקעה תשמש למימון המשך פיתוח הננוגרפיה, תהליך הדפוס הדיגיטלי היחודי של לנדא, לתכנון ויצור של מכונות הדפוס הננוגרפיות ולהקמת מפעלי ייצור לדיו הננוגרפי.

 

אלטנה צפויה להיות שותפה פעילה תוך ניצול המומחיות שרכשה בתעשיית הדפוס מחטיבותיה ובכלל זה מ-BYK Additives & Instruments, ECKART Effect Pigments, and ACTEGA Coatings & Sealants.

 

"אנו מאד נרגשים מהשותפות עם איש החזון בני לנדא. אנו מדברים באותה שפה של חדשנות", אמר ד"ר מתיאס ל. וולפגרובר, נשיא חברת אלטנה. "אני סמוך ובטוח שאנו משקיעים בטכנולוגיה המשנה את כללי המשחק, שתאפשר לתעשיית הדפוס לפרוח במאה העשרים ואחת ולעזור ללקוחותינו למצב את עצמם היטב בעתיד".

 

"אנו רואים בברית שלנו עם קבוצת אלטנה אבן דרך מרכזית בעבור החברה, והבעת אמון חזקה ביעד שלנו להביא את הדפוס הדיגיטלי לזרם המרכזי של השוק המסחרי, ושל שוקי האריזה והוצאה לאור", אמר בני לנדא, מייסד, מנכ"ל ויו"ר לנדא קורפוריישן. "אלטנה מביאה איתה נסיון עשיר בתעשייה הרלבנטית, כמו גם מומחיות עולמית בתחום הייצור, אשר יהיו בעלי ערך רב ככל שנרחיב את נוכחותנו הגלובלית".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש