תושב השרון בשנות ה-60 לחייו, שממלא לאורך שנים טופס לוטו עם מספרים קבועים בהתאם לתאריכי הלידה של בני משפחתו. השבוע, החליט למלא טופס נוסף עם אותם מספרים קבועים ושלח את שניהם.

 

הבוקר, ניגש לדוכן של מפעל הפיס ומייד הבחין בשלט שתלה המוכרן על הדוכן עם המספרים הזוכים מההגרלה אמש. "מיד זיהיתי את המספרים הקבועים שלי והבנתי שזכיתי בפרס הגדול. לא ידעתי בשלב הזה שאני זוכה יחיד ושאני אחלוק את הפרס עם עצמי". הזוכה החליט לנסוע לבית מפעל הפיס לבדוק את הטופס וכך גילה כי למעשה הנו זוכה יחיד ב 28 מיליון שקלים. "בדרך כלל אני ממלא טופס דאבל לוטו, השבוע החלטתי למלא טפסים רגילים וכנראה שכך זה היה צריך להיות ואני שמח על הזכייה".

 

שי לירז, מנהל מותג לוטו במפעל הפיס, הסביר: "בתום ההגרלה אמש ידענו שיש 2 זוכים בהגרלת הלוטו, אבל לא העלנו על דעתנו ששני הזוכים הם למעשה אדם אחד שמילא שני טפסים שונים עם אותם המספרים בדיוק. אילו היה מדובר בשני אנשים שונים, כל אחד מהם היה זוכה ב 14 מיליון שקלים. במקרה הספציפי הזה, הזוכה בחר למלא שני טפסים עם אותם מספרים , כך שהוא חולק את הפרס עם עצמו ולא עם אף אחד אחר".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש