המסחר בוול סטריט נסגר בירידות שערים לאחר יום מעורב בעקבות פרסום סקר ה-ADP, שאכזב במקצת, ומנגד נתון ה-PMI לסקטור השירותים שהפתיע לטובה. באירופה הסתיים המסחר במגמה מעורבת.

 

מדד ה-S&P ירד ב-0.20% ל-1,751.71. מדד הנאסדק ירד בחצי אחוז ל-4,011.55 ומדד הדאו ירד ב-0.03% ל-15,440.30.

 

לאחר סיום המסחר יפרסמו החברות טוויטר ודיסני את תוצאותיהן לרבעון האחרון. מניית טוויטר עלתה ב-8% לקראת סיום המסחר וסיימה בירידה של 2.4%. 

 

חברת נייס דיווחה היום כי הכנסות החברה (non-GAAP) ברבעון הגיעו לשיא של 271.0 מיליון דולר, עליה של 13.1% מהכנסות בסך 239.5 מיליון דולר ברבעון הרביעי של 2012. בשורה התחתונה הציגה נייס רווח הנקי (non-GAAP) של 46.2 מיליון דולר, 75 סנט למניה, לעומת 43.2 מיליון דולר, 70 סנט למניה, ברבעון הרביעי של 2012. האנליסטים המסקרים את החברה ציפו בממוצע להכנסות של כ-264 מיליון דולר ורווח של 75 סנט למניה.

 

בניגוד להערכות האופטימיות שנשמעו בשבועות האחרונים, היום (ד’) מדווח בתקשורת הזרה כי קרטל האשלג העולמי לא ישוב לפעול במתכונתו הישנה. מדובר בחדשות שליליות לשוק האשלג העולמי ולחברת פוטאש.

 

 אלביט מערכות הודיעה היום כי קבלה ממשרד הביטחון חוזה בהיקף כספי של כ-23 מיליון דולר להפעלה ולתחזוקה של מאמני היבשה שסיפקה ונמצאים בשימוש זרוע היבשה. החוזה יתפרס על פני חמש שנים.

 

ההכרזה על הזוכה במכרז של הממשל ההודי לבניית שני מפעלי שבבים במדינה תתקיים בתוך שבוע. כך דווח אתמול בתקשורת ההודית. נזכיר כי בספטמבר אשתקד שר התקשורת והמידע ההודי הודיע על הסכמה עקרונית בעניין, אך על פי גורמים מקורבים לעניין - האישור הסופי של הממשל יינתן תוך שבוע. שתי קבוצות מתמודדות על המכרז: האחת בראשות IBM יחדיו עם טאואר ו-Jaiprakash ההודית, והשנייה מורכבת מ-HSMC, STMicroelectronics ו-Silterra.

 

חברת קליקסופטוור דיווחה היום כי ההכנסות ברבעון הרביעי הסתכמו ב-30.7 מיליון דולר - גידול של 8% לעומת התקופה המקבילה אשתקד. הרווח הנקי ברבעון הסתכם ב-2.3 מיליון דולר, או 7 סנט למניה בדילול מלא לעומת 3.9 מיליון דולר או 12 סנט למניה בדילול מלא ברבעון המקביל ב-2012.

 

חברת רדקום דיווחה על גידול של כ-11% בהכנסות ברבעון הרביעי של שנת 2013 אשר הסתכמו לכ-5.7 מיליון דולר, לעומת הכנסות של כ-5.1 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד. מדובר בגידול של כ-20% לעומת הרבעון השלישי השנה. הרווח הנקי של החברה על בסיס GAAP ברבעון הרביעי הסתכם ב-117 אלף דולר, לעומת הפסד נקי של 332 אלף דולר ברבעון המקביל ב-2012.

 

חוזים עתיידים על נפט סיימו בעלייה זה היום השני ברציפות, לאחר שנתונים בארה"ב הצביעו על עלייה במלאי הנפט הגולמי בשבוע שעבר שהייתה קטנה מהצפוי.

 

הנפט סיים בעלייה של 19 סנט, או 0.2%, ב-97.38 דולר לחבית.

 

חוזים עתידיים על זהב סיימו אף הם בעליות היום, בתמיכת מחירי מניות נמוכים בעקבות דוח תעסוקה חלש מהצפוי.

 

זהב למסירה באפריל עלה ב-5.70 דולר, או 0.5%, ונסגר על 1,256.90 דולר לאונקיה בניו יורק.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש