בנימין נתניהו<br>קרדיט: פלאש90, יאיר שגיא
בנימין נתניהו קרדיט: פלאש90, יאיר שגיא

"הניסיונות להטיל חרם על מדינת ישראל אינם מוסריים ואינם מוצדקים" - כך אמר היום ראש הממשלה, בנימין נתניהו, בפתח ישיבת הממשלה. נתניהו הוסיף כי "מעבר לכך, הם לא ישיגו את מטרתם".

 

נתניהו מנה בדבריו שתי סיבות לכך שהאיומים בחרם על ישראל לא ישיגו את מטרתם: "ראשית, הם גורמים לגורמים הפלסטיניים להתבצר בעמדתם הסרבנית ובכך הם מרחיקים את השלום; ושנית, שום לחץ לא יגרום לי לוותר על האינטרסים החיוניים של מדינת ישראל ובראשם ביטחון אזרחי מדינת ישראל".

 

בשבוע שעבר נודע כי קרן נורבגית מסירה את התמיכה מחברות הבניה אפריקה ישראל  ודניה סיבוס על רקע פרויקטים שהן מבצעות בהתנחלויות.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 2
    נתניהו ממשיך לחיות בבועה משלו

    החרם מתרחב ונתניהו ממשיך לחייך כאילו לא קורה כלום. יותר מדאיג אותו פריימריז בליכוד מכלכלה ישראלית.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • alm80
    • 02/02/2014 13:19
  • 1
    חבל שאינו מדגיש את בחישת מדינות

    האיסלאם ואירגונים איסלאמיים ג'יהאדיסטיים, בקבלת החלטות עצמאיות בפלסטין, לאורך עשרות השנים שעברו. זה אחד הגורמים החשובים (סכנת פגיעה בחייהם של מקבלי החלטות בפלסטין) במניעת הסכמי שלום לטובת העם הפלסטיני, שסובל מהתערבות זו אבל טיפש ועיוו מכדי להכיר בכך.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • פרפר כחול
    • 02/02/2014 11:50