המסחר בוול סטריט מתנהל היום במגמה מעורבת, לאחר שגם אתמול הסתיים המסחר במגמה מעורבת. באירופה מתנהל היום המסחר במגמה מעורבת גם כן. עונת הדוחות נמשכת, כשהיום ומחר ימשיכו חברות מובילות לפרסם תוצאות. היום לא יתפרסמו בארה"ב נתוני מאקרו.

 

מדד S&P עולה ב-0.03% ל-1,844.37. מדד האנסדק עולה ב-0.37% ל-4,241.46 ומדד הדאו יורד ב-0.24% ל-16,375.55.

 

ענקית המחשבים IBM דיווחה אמש לאחר נעילת המסחר על תוצאותיה הכספיות לרבעון הרביעי של 2013. הרווח של החברה עלה ל-5.73 דולר למניה, או 6.2 מיליארד דולר, לעומת 5.13 דולר למניה ברבעון המקביל ב-2012. הכנסות IBM, מנגד, ירדו בהשוואה לרבעון הרביעי אשתקד. ברבעון הרביעי של 2013 עמדו ההכנסות על 27.7 מיליארד דולר, לעומת 29.3 מיליארד דולר ב-2012. צפי האנליסטים היה לרווח של 5.99 דולר למניה על הכנסות של 28.27 מיליארד דולר.

 

קארל אייקן אמר היום כי הוא מחזיק במניות אפל במעל ל-3 מיליארד דולר, והביע ביקורת כלפי דירקטוריון החברה על רקע אי הגדלת תוכנית הרכישה העצמית.

 

eBay צפויה לדווח היום על רווח של 80 סנט למניה ברבעון הרביעי של 2013, נטפליקס על רווח של 65 סנט למניה וסנדיסק על רווח של 1.58 דולר למניה ברבעון.

 

עוד יפרסמו דוחות US בנקורפ, פריפורט-מקמורן ו-Western Digital.

 

האם בית המשפט העליון בארה"ב יבחן מחדש את הפסיקה הנוגעת ל"קופקסון גנרי"? חברת התרופות טבע הגישה בימים האחרונים לבית המשפט העליון בקשה לבחון שוב את הפסיקה מהקיץ האחרון, שקבעה שהפטנט שמגן על תרופת הדגל שלה יפקע בחודש מאי הקרוב. דיון בנושא צפוי להיערך באפריל, כלומר כחודש לפני פקיעת הפטנט.

 

 פלוריסטם דיווחה אתמול על הצלחה בניסוי שלב II/I בטיפול בפגיעות שרירים באמצעות תאי גזע. בבנק ההשקעות האמריקאי MLV Capital רואים בחיוב את ההתפתחויות בחברה והעניקו למנייתה המלצת "קנייה". במחלקת המחקר של MLV העלו את מחיר היעד של המניה ל-6 דולר, פרמיה של 44% על מחיר הנעילה אמש בוול סטריט.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש