רווחי סיטיגרופ ברבעון הרביעי של 2013 יותר מאשר הוכפלו לעומת התקופה המקבילה אשתקד: הבנק צמצם בהוצאות וניתר חזרה מהרבעון המקביל בשנה שעברה, שכרע תחת חיובים כבדים. סיטי דיווחו במהלך הרבעון על המשך חולשה בצנרת המשכנתאות ובעסקים בהכנסה קבועה.

 

סיטיגרופ דיווח על רווח של 2.69 מליארד דולר, או 85 סנט למניה, בהשוואה לרווח של 1.2 מליארד דולרים, או 38 סנט למניה, ברבעון הרביעי של 2012, שהוכרע על ידי 2.3 מליארד דולרים בחיובים משפטיים ועלויות קשורות לפיטורים. הכנסות הבנק ירדו ב-0.8% ל-17.78 מיליארד דולר.

 

ללא הוצאות חד פעמיות והתאמות חשבונאיות, הרווח למניה עלה ב-82 סנט מ-69 סנט. ההכנסות ירדו ב-2.5% על בסיס מותאם ל-17.94 מיליארד דולר. 

 

התוצאות היו רחוקות מהערכות אנליסטים שענו על סקר של תומסון רויטרס, שצפו רווח נקי למניה של 95 סנט, על הכנסות של 18.18 מיליארד דולר.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 5
    דוד יקירי בקונצריום המשקיעים יש הרב

    ה דברים מוזרים וזה לא אחד מהם הסיבה כי בנקים אחרים כן עמדו ביעדים ובנק סיטי לא אבל עזוב אותך מדברים גדולים אנחנו מדברים רק על ניתוח טכני בלבד ועפ זה אני פועל על תכנס למרה שחורה המשך הלאה אבל רק אם אתה יודע מה אתה עושה בחר לך דרך ורוץ איתה בהצלחה רבה |13|
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • אוריין
    • 16/01/2014 19:19
  • 4
    אוריין, אני לא מחזיק.. אבל

    בכל זאת אני מתעניין איך זה הגיוני שהיא בירידה... אני מבין שהיא לא עמדה בתחזיות של האנליסטים... אבל עדיין!! היא הציגה דוח בסדר גמור (צמיחה של פי 2!!) קטונתי מלהבין את השוק אך בכל זאת... מוזר לי
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • דור גולן
    • 16/01/2014 18:29
  • 2
    קנה בשמועה מכור בידיעה

    קשה לתפוס ת'ראש של בתי השקעות. הודעה גרועה, ירידות. הודעה טובה, פעמים רבות גם ירידות.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • חגיתת
    • 16/01/2014 17:39
  • 1
    אז למישהו יש מושג למה המניה יורדת??

    הבנתי שזה פחות ממה שהאנליסטים ציפו... אבל עדיין הרווח גדל משמעותית משנה שעברה! המחיר לא מגולם עדיין במניה, אז אני לא מבין למה היא יורדת... למישהו יש מושג? נטו פאניקה? או יש ביסוס?
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • דור גולן
    • 16/01/2014 17:35