כור מדווחת כי מכרה כ-4.9 מיליון מניות קרדיט סוויס נוספות בתמורה לסך כולל (נטו) של כ-146.3 מיליון פרנק שוויצרי (כ-563 מיליון שקל). בגין המכירות הנוספות צפויה החברה לרשום בדוחותיה הכספיים לרבעון הראשון של שנת 2014 רווח נטו בסך של כ- 33 מיליון ש"ח.
כ-55.7 מיליון פרנק שוויצרי מתוך תמורת המכירה שימשו את החברה לפירעון חלק מיתרת ההלוואות שהועמדו לחברה ושהובטחו במניות קרדיט סוויס על-ידי תאגיד מקבוצת Morgan Stanley ותאגיד מקבוצת Citibank, כך שיתרת האשראי מתאגידים אלו עומדת במצטבר על כ-33.2 מיליון פרנק שוויצרי (כ-128 מיליון ש"ח), כנגד שעבוד כ-2.9 מיליון מניות קרדיט סוויס.
ביום שישי דיווחה כור לבורסה כי מכרה כ-1.9 מיליון מניות קרדיט סוויס נוספות בתמורה לסך כולל של כ-54.9 מיליון פרנק שוויצרי. בגין המכירות האלה צפויה החברה לרשום בדוחותיה הכספיים לרבעון הראשון של שנת 2014 רווח נטו בסך של כ- 4 מיליון ש"ח.
למועד הדוח ולאחר המכירות האמורות, מחזיקה החברה בכ-3.68 מיליון מניות של קרדיט סוויס המהוות כ-0.23% מהון המניות המונפק של קרדיט סוויס, ואשר שוויין למועד זה עומד על כ-110 מיליון פרנק שוויצרי.