המניות בבורסות בניו יורק רושמות עליות בפתיחה. הנאסד"ק מוביל בעליה של 1.11%. הדאו ג’ונס עולה בפתיחה ב- 0.4% ה-S&P500 עולה ב-0.65%. אינטל מובילה את העליות במניות הטכנולוגיה לאחר שקיבלה שדרוג, JP מורגן עולה; נרשמה עליית מכירות הקמעונאיות.

 

אתמול כאמור ננעל המסחר בוול סטריט בירידות שערים חדות, ורבים בשוק העריכו כי הסיבה לכך היא שהשוק מתומחר גבוה מדי והמשקיעים הפנימו את נתוני התעסוקה המאכזבים שפורסמו בארה"ב בסוף השבוע. הנתונים הצביעו על תוספת של 73 אלף משרות בחודש דצמבר, הרבה מתחת לתחזיות בשוק.

 

ב-15:30 התפרסמו נתוני המכירות הקמעונאיות לחודש דצמבר, שעלו ב-0.2%, בהתאם לצפי בשוק. העלייה נובעת בשל צריכה מוגברת בעונת החגים. ב-17:00 פורסם נתון המלאים העסקיים לחודש נובמבר, שרשם עלייה של 0.4%, בהתאם לצפי.

 

 

וולס פארגו דיווח על עלייה של 10% ברווחים ברבעון האחרון של 2013 לדולר למניה, לעומת 91 סנט למניה ברבעון המקביל אשתקד. הכנסות הבנק ירדו ב-5.8% ל-20.67 מיליארד דולר. צפי האנליסטים בשוק עמד על 98 סנט למניה והכנסות של 20.69 מיליארד דולר.

 

חברת סטרטסיס פרסמה היום תחזית: ההכנסות לשנת הכספים 2014 צפויות לעמוד בטווח של 660 עד 680 מיליון דולר, הרווח הנקי בשנת 2014, (NON-GAAP), צפוי להגיע ל-113 עד 119 מיליון דולר והרווח הנקי (GAAP) צפוי לעמוד על 10.5 עד 19.9 מיליון דולר.

 

ענקית האינטרנט גוגל לא מסתפקת רק במשקפיים חכמים: החברה רכשה אתמול את חברת Nest, המפתחת תרמוסטט חכם לבית, ב-3.2 מיליארד דולר. מבחינת גוגל, מדובר בהצהרת כוונות של ממש ורצונה העז להיכנס לעולם הבית החכם.

 

 נייס הודיעה היום כי במהלך שנת 2013 קיבלה הזמנות חדשות בסך כולל של יותר ממיליארד הדולר, לראשונה בתולדות החברה. החברה תציין הישג שיא זה ותדון בתוכניות לשנת 2014 בפגישות של ארגוני המכירות שנערכות החודש באסיה ובארה"ב.

 

חברת סודהסטרים פרסמה אתמול תוצאות ראשוניות מהדוחות הכספיים שלה לשנת 2013, לפיהן הכנסות החברה הגיעו ל-562 מיליון דולר, הרווח הנקי המתואם הסתכם ב-52.5 מיליון דולר והרווח הנקי הגיע ל-41.5 מיליון דולר.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 3
    הייתי מבסוט היום מהתעלות שחפרת

    באפריקה לפני סיום המסחר....|4| את מוזמנת לחפור בחוות-השיקמים של אריק שרון ז"ל.....אני כבר הולך לצלצל ללפיד שיאשר להם ליבנות 30000 יח' דיור(כ-5000 דונם כמדומני) לסטודנטים בדרום...|13|
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • melizik
    • 14/01/2014 18:42
  • 2
    מה אמרתי אתמול על המחזור בירידות? |13|

    שינויים בתיק שבא לי לדווח עליהם לרשויות הפורום... כיל - כאמור, יצאה היום ב 2894 (נקנתה ב 2803) וחזרה שוב לתיק בסגירה עם פריצת התעלה. מזור - נכנסה ברגע האחרון לפני. חזרתי עכשיו הביתה ולא מאמינה למראה עיני מעבר לים (האיתות היה ברגע שעברה את 23.7). דיסקונט השקעות - נכנסה בסמוך לסגירה. אולי הפעם יש לה מספיק אוויר בראות לתקיפה מוצלחת. כן פייט - חוזקה עוד קצת אחרי הקנייה אתמול. איתמר - לא נגעתי היום. נראה מה יוליד מחר. בזן...כרגיל. אבל - היא תביא משהו לאחד הכיוונים וכדאי בשבילה שזה יהיה למעלה.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • בת גוריון
    • 14/01/2014 18:24