המסחר בוול סטריט מתנהל היום (ב’) בירידות, לאחר נעילה מעורבת ביום שישי ועל רקע מגמה חיובית בבורסות אירופה ומרבית בורסות אסיה מוקדם יותר היום. ללא פרסום נתוני מאקרו מהותיים, המשקיעים מתמקדים בנתוני התעסוקה המאכזבים שפורסמו ביום שישי וכן בעונת הדוחות שתתפוס תאוצה השבוע.

 

מדד ה-S&P 500 יורד ב-0.73% ל-1,828.94. מדד הנאסדק יורד ב-0.66% ל-4,146.94 ומדד הדאו יורד 0.67% ל-16,327.68.  

 

עסקת ענק בשוק המשקאות. חברת סנטורי היפנית רוכשת את חברת בים האמריקאית תמורת 16 מיליארד דולר, כולל החוב של החברה.עם השלמת העסקה, סנטורי תהפוך להיות חברת המשקאות החריפים השלישית בגודלה בעולם.

 

חברת סודהסטרים פרסמה היום אזהרת רווח לתוצאות הרבעון האחרון של 2013. לפי הודעת החברה, הרווח יגיע ב-2013 לכ-2.5 דולר למניה, לעומת צפי ל-2.57 דולר למניה.

 

עונת הדוחות לרבעון הרביעי של 2013 נפתח ביום חמישי עם תוצאות מאכזבות של ענקית האלומיניום אלקואה. הבנקים הגדולים ידווחו על תוצאותיהם בסוף השבוע, ביניהם ג’י.פי מורגן, וולס פארגו, בנק אוף אמריקה וסיטי. לפי הערכות, הם יציגו ירידה בהכנסות ברבעון הרביעי.

 

קריימר ממליץ על פוזיציית לונג בכן-פייט.

 

רשת ההמבורגרים האמריקאית וונדי’ס פרסמה היום תחזית לקראת דוחות הרבעון האחרון של 2013. החברה מעריכה כי הרווח הנקי ברבעון עמד על כ-25.2-28.7 מיליון דולר, או -6-7 סנט למניה, מעל התחזיות המוקדמות של האנליסטים.

 

חברת קליקסופטוור הישראלית פרסמה היום תחזית הכנסות לפיה היא צופה הכנסות שיא של כ-30.5 מיליון דולר ברבעון הרביעי 2013. והכנסות של 103 מיליון דולר ב-2013 כולה.

 

סרגון הודיעה היום על זכייה בשני פרוייקטים רחבי היקף, לפריסת אלפי עורקים, עבור שני מפעילי תקשורת מובילים בהודו ובצפון אמריקה. שני המפעילים, משקיעים כעת בהקמת רשתות 4G/LTE מתקדמות ורחבות היקף המחייבות שימוש ב-IP-20, פלטפורמת הפתרונות החדשה של סרגון.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 3
    DEARBORN צודק..זה ממש לא גים קריימר

    ROY11113.01.14 | 11:43 צודק..זה ממש לא גים קריימר ממליץ 3 ...נראה לכם שבכלל הוא יודע מי זאת כן פייט כשיש אלפי מניות בוול..וגם על מניה שווה כמה עשרות מליוני דולרים??? מדובר בכתב שכל יום מעלה 5 מניות פחות מ5 דולר או 10 דולר ומנסה לנריץ אותן..חלק זה עובד וחלק לא..קוראים לו Roberto Pedone.. עכשיו שים לב מי רשם את הכתבה הזאת: Written by Roberto Pedone in Delafield, Wis. ומה הוא עושה בחיים: Roberto Pedone, based out of Delafield, Wis., is an independent trader who focuses on technical analysis for small- and large-cap stocks, options, futures, commodities and currencies פשוט בושה שגלובס שוב לא בודק ומטעה אנשים ..שירשמו שיש עליה ניתוח טכני בחול אבל שלא ירשמו שגים קריימר ממליץ חחח ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ royy בהודעה זו צפו 56 גולשים
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • פרפר כחול
    • 13/01/2014 21:33
  • 1
    |4||12| מילה טובה על "חדשות ספונסר"

    כבר ציינתי בעבר לטובה את "צוות ספונסר" המסור שעושה עבודה אדירה ומעורה בכל הנעשה ברחבי הפורום רחב הידיים הזה .... כעת אני מעלה על נס את עבודת "חדשות ספונסר" שמתפרץ בכל שעות היום (והערב) עם ידיעות חדשותיות , פרשנויות ו- breaking news .......ממש בזמן הנכון ..... כל הכבוד לעוסקים במלאכה ( אני יודע שאנרג'י - מיטרני , ודובי מעורבים ) מי הם שאר אנשי צוות ספונסר וחדשות ספונסר ??? מגיעות להם כל התשבוחות |48|
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • isaac2
    • 13/01/2014 20:49