אדוארדו אלשטיין ומוטי בן-משה הסכימו למנות את אהרון פוגל ליו"ר אי.די.בי פתוח, כך מדווח גלובס. פוגל פינה לאחרונה את מקומו כיו"ר מגדל ביטוח לטובת הבעלים החדש של הקבוצה שלמה אליהו.

 

בשלהי חודש אוגוסט 2013, נאמני אג"ח אי.די.בי אחזקות הגישו בקשה לבית המשפט, למנות את אהרון פוגל ליו"ר אי.די.בי פתוח. בחודש שעבר נפגש פוגל עם חלק מחברי נציגות אג"ח אי.די.בי.

 

ההערכות הן כי פוגל יבקש ליישם באי.די.בי את צורת העבודה שבה עבד במגדל, שם נחשב הדירקטוריון לאיכותי, ופעמים רבות כבעל הבית האמיתי בחברה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 2
    אלשטיין & בן משה - מינוי פוגל מריח,|32|

    ריח ישן רקוב,של מינויים הקרובים למשרד האוצר והממשלה. זו שיטת ניהול ישנה שעבר עליה הכלח .נפילת ה"טייקונים" למיניהם צריכה היתה לסמל את נפילת השיטה הישנה==שמור לי ואשמור לך,כמובן על חשבון האדם / האזרח הרגיל. לעניות דעתי זו התחלה ברגל שמאל,בהחלט התחלה לא טובה,שאין בה ולו קמצוץ של בשורה חדשה. |19||18||18||5||5||32||9||9||9||9||77||77||77||77|
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • ymsyms
    • 07/01/2014 15:37