דורסל הודיעה כי התקשרה בהסכם עם צדדים שלישיים לרכישת זכויות החכירה המהוונת ב-3 קומות בבניין משרדים בן 4 קומות ומרתף באזור התעשייה באזור, בשטח כולל של 2,730 מ"ר. החכירה תסתיים ב-28 באפריל 2028.

 

בתמורה לרכישת הנכס, תשלם דורסל למוכר תמורה בסך של 18 מיליון ש"ח.

 

לחברה מוקנית האופציה לרכוש את זכויות המוכר בגג המקרקעין בהן מצוי הנכס, לרבות זכויות הבניה הצמודות להן בשטח כולל של 1,000 מ"ר וזאת למשך תקופה בת 24 חודשים החל ממועד רישומן של הזכויות ע"ש המוכר, אשר טרם נרשמו נכון למועד הדיווח. מחיר מימוש האופציה כאמור לעיל הינו בסך של 500 אלפי ש"ח בתוספת כל סכום שישלם המוכר כהיטל השבחה בגין רישום הזכויות כאמור על שמו.

 

בנוסף, תעמוד לחברה זכות סירוב ראשונה בלתי מוגבלת בזמן לרכישת הזכויות, וכן תעמוד לה הזכות לרכוש את הזכויות בכל מקרה בו יגיש המוכר בקשה לקבלת היתר בניה על גג המקרקעין וזאת בתמורה לתשלום סך מימוש האופציה בתוספת כל סכום ששילם המוכר במסגרת הגשת הבקשה להיתר בניה.

 

בכוונת החברה לממן את תשלום התמורה ממקורות עצמאיים ובאמצעות מימון בנקאי, אשר נכון למועד הדיווח המידי, טרם נתקבל.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש