המסחר בוול סטריט נסגר במגמה מעורבת, כאשר המדדים מנסים להתאושש מהירידות שנרשמו בתגובה לנתונים הכלכליים המאכזבים שפורסמו מוקדם יותר היום.
דרישות ראשוניות לדמי אבטלה עלו לרמה הגבוהה ביותר מאז מארץ, אךך יתכן כי הסיבה לעלייה היא תנודתיות עונתית. מכירת בתים קיימים בנובמבר ירדו ב-4.3%, הירידה השלישית ברציפות. מדד הייצור של פילדלפיה עלה ל-7, אך נותר מתחת לקונצנזוס של 11. האינדיקטורים המובילים עלו ל-98.3, רמה המשקפת מציחה מתונה במשק.
מדד ה-S&P יורד ב-0.05% ל-1,809.76. מדד הנאסדק יורד ב-0.24% ל-4,060.18 ומדד הדאו עולה ב-0.11% ל-16,185.08.
הזהב יורד נכון לעכשיו ב-40.20 דולר, או 3.3%, ל-1,1914.80 דולר לאונקיה.
פייסבוק תמכור 70 מיליון מניות בהנפקה משנית, מתוכן 41.35 מיליון מניות של המייסד מארק צוקרברג שיגרוף 2.3 מיליארד דולר. סך ההנפקה יסתכם ב-3.9 מיליארד דולר.
מניית נייקי צפויה לדווח על רווח נקי של 58 סנט למניה והכנסות של 6.44 מיליארד דולר בדוחות הרבעון הפיסקלי השני של החברה.
חברת גילת דיווחה היום על זכייה בפרויקט הנאמד ב-99 מיליון דולר לתקופה של כשלוש שנים וחצי. חתימת ההסכם לביצוע הפרויקט צפויה בזמן הקרוב. זאת, במסגרת הפרויקט הלאומי לאספקת שירותי תקשורת לאזורי פריפריה בקולומביה.
מניית אורקל מרכזת עניין לאחר שפרסמה אתמול לאחר המסחר את תוצאותיה ועקפה את התחזיות בוול סטריט.
פורד הודיעה אתמול כי היא מורידה את תחזית הרווח וההכנסות שלה ל-2014.
חוזים עתידיים על נפט עלו בכאחוז היום ונסגרו בשיא שלא נרשם מאז אוקטובר, זאת בתגובה להחלטת הפד באשר לצמצום תכנית הרכישות, אשר הגבירה את האופטימיות בנוגע למשק ולדרישות עתידיות לאנרגיה.
נפט גולמי ינואר עלה ב-97 סנט, או 1%, ונסגר על 98.77 דולר לחבית בניו יורק. נפט גולמי פברואר עלה ב-98 סנט, או 1%, ונסגר על 99.04 דולר לחבית.
חוזים עתידיים על זהב ירדו ביותר מ-3% היום ורשמו את רמת הסגירה הנמוכה ביותר מזה שלוש שנים, זאת בתגובה להחלטת הפד לצמצם את תכנית הרכישות ועלייה חדה בדולר האמריקני.
זהב פברואר ירד ב-41.40 דולר, או 3.4%, ונסגר על 1,193.60 דולר לאונקיה בניו יורק.