המסחר בוול סטריט מתנהל היום (ה’) בירידות שערים זה היום השלישי ברציפות על רקע פרסום נתוני מאקרו טובים אשר מגבירים את החשש מהפחתת רכישות האג"ח של הפד. המכירות הקמעונאיות זינקו בחודש נובמבר בשיעור החד ביותר מאז יוני (0.7%), הודות לקפיצה במכירות כלי הרכב בשל עונת החגים. במקביל נרשמה אמנם עלייה בתביעות לקבלת דמי אבטלה, אך בעיקר בשל עונת החגים בה שוכרים עובדים זמניים רבים.

 

מדד ה-S&P יורד ברבע אחוז ל-1,777.80. מדד הנאסדק יציב על 4,005.04 ומדד הדאו יורד ב-0.56% ל-15,754.40.

 

מניית אופקו ממשיכה לרכז עניין רב גם היום לאחר שצנחה בשיעור חד אתמול בוול סטריט ברקע המלצת "מכירה" מקרן לייקווד האמריקאית באתר "סיקינג אלפא". היום מפרסם אנליסט הביומד ג’וש גינזבורג סקירת נגד, חיובית במיוחד.

 

מניית פייסבוק תצטרף למדד ה-S&P 500 החל מה-21 בדצמבר, ותחליף את טרדיין שיוצאת ממנו.

 

חברת פורטיס הקנדית הסכימה לרכוש את חברת התשתיות UNS מאריזונה (סימול: UNS) בכ-4.3 מיליארד דולר, פרמייה של 31% על מחיר הסגירה של UNS אמש בוול סטריט.

 

חברת מג’יק דיווחה היום כי פתרון של החברה ישמש לפיתוח יישומי מובייל עבור אלפי משתמשים בקבוצת ניקטוס מדרום אפריקה.

 

מניית מאסטרקארד רשמה אתמול עלייה חדה לאחר שדיווחה שלשום לאחר נעילת המסחר על ספליט של 1:10 במניותיה באמצעות חלוקת דיבידנד, וכן על השקת תוכנית רכישת מניות עצמית של עד 3.5 מיליארד דולר.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש