כן-פייט ביופרמה מדווחת היום כי ה-ADR Level II שלה אושרו לרישום בבורסת NYSE MKT. המסחר בבורסה זו צפוי להתחיל ביום 19 בנובמבר 2013 תחת הסימול "CANF". עד לאותו מועד, ה ADR של החברה ימשיכו להיסחר בבורסה מעבר לדלפק בארה"ב. "אנו נרגשים לגבי הרישום בNYSE MKT, אשר צפוי לאפשר לנו להגדיל את הסחירות של הADR של החברה, הרחבת בסיס בעלי המניות שלנו, העלאת הפרופיל שלנו בקהילת המשקיעים ותספק לנו פלטפורמה לשתף את הצפת הערך שלנו וכן לתקשר את האסטרטגיה שלנו עם קבוצה רחבה יותר של משקיעים", ציינה מנכ"לית כן-פייט, פרופ’ פנינה פישמן.
"המעבר שלנו לבורסת NYSE MKT מציגה את המחויבות של כן-פייט לשווקי ההון בארה"ב ואת השאיפה שלנו לעמוד בסטנדרטים הגבוהים של גילוי וממשל תאגידי. ככל שהפורטפוליו של אינדיקציות עובר לשלבים מתקדמים יותר של פיתוח קליני, אנו מאמינים שנהיה במצב טוב יותר לממש הסכמי רישיון נוספים עם חברות מתוך החברות הפרמצבטיות המובילות בעולם. לשם קידום מהלכי הפיתוח העיסקי הללו, אנו מגדילים את החשיפה הגלובלית של החברה באמצעות הרישום בNYSE MKT", הוסיפה פרופ’ פישמן.
"אנו מתרגשים לקבל בברכה את כן-פייט לקהילת הNYSE ומצפים לשיתוף פעולה ארוך טווח עם החברה ובעלי המניות האמריקאים שלה" אמר מר סקוט קטלר, סמנכ"ל בכיר, ראש מחלקת רישום בינלאומי, של NYSE Euronext. "כחברת ביוטק עם חשיבה מקורית ועם חשיפה בינלאומית, כן-פייט היא דוגמא מעולה של חברה מבוססת צמיחה אשר יכולה למנף את המודל השיווק החדשני והמתקדם של NYSE".