מדיקל קומפרישין סיסטם (MCS) הודיעה הבוקר כי השלימה גיוס הון בסך כולל של כ- 22.1 מיליון ש"ח באמצעות הנפקת מניות וכתבי אופציות למניות, במחיר של 3.65 ש"ח למניה. בנוסף הוקצו כתבי אופציות למניות ביחס של 1:3 (על כל 3 מניות כתב אופציה אחד) ללא תמורה, הניתנים למימוש למניות עד 31.12.2016, במחיר מימוש של 5 ש"ח כ"א למניה.

 

כספי הגיוס ישמשו בעיקר להרחבת הפעילות השיווקית ומערך המכירות של החברה בארה"ב.

 

במסגרת המכרז שהתקיים נתקבלו הזמנות לרכישת 202,088 יחידות בשווי כספי כולל של כ- 23.6 מיליון ש"ח (כ- 20% מעל להיקף הגיוס המינימאלי שעמד על כ- 19.7 מיליון ש"ח). החברה ניצלה הביקוש המוגבר והחליטה להיענות לבקשת המשקיעים תוך ניצול מנגנון הגרין שו ובכך גייסה סך נוסף של כ- 2.4 מיליון ש"ח.

 

קרן אקסלמד, מבעלות השליטה בחברה (23.8%), וקרן פונטיפקס, בעלת עניין בחברה (7.4%), הזמינו בהנפקה יחידות בהיקף כספי כולל של כ- 9.7 מיליון ש"ח. גיוס זה מצטרף להשקעה בסך של כ- 5.7 מיליון ש"ח מילין לפידות, שהושלם לפני כחודשיים וכן למימושי אופציות מהשבועות האחרונים שהזרימו לחברה מעל 3 מיליון ש"ח, כך שסך הכל השלימה החברה גיוס של כ- 31 מיליון ש"ח בחודשיים האחרונים.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש