אשר לוי, אורבוטק<br>
אשר לוי, אורבוטק

האנליסטים של אופנהיימר רואים בחברת אורבוטק השקעת ערך אטרקטיבית במיוחד, והם משמרים את המלצתם של Outperform עם מחיר יעד של 16 דולר.

 

בסקירה שפרסמו הם כותבים כי דוחות אורבוטק הדומים לציפיות בשוק בשורת ההכנסות, עם הפתעה חיובית ברווחיות, שנובעת מהורדת מבנה הוצאות במסגרת ארגון מחדש שבוצע במהלך השנה האחרונה.

 

החברה נהנית ממומנטום חיובי במוצריה המתקדמים בתחום ה- PCB, מהתאוששות בפעילות הצגים השטוחים (FPD) מהשפל של שנה שעברה, ממנוף תפעולי ניכר ומאיתנות פיננסית רבה, עם קופת מזומנים של כ- 40% משוויה, המשמשת לחלוקת כספים לבעלי מניות ולעסקאות M&A פוטנציאליות. הם רואים את מניית ORBK, הנסחרת במכפיל רווח מנוטרל מזומנים של 7.8 ומכפיל EBITDA של 4 לשנה הקרובה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 1
    1.יש לי חברה בשם יופיטר שוקי הון ואני רוצה לגייס הון באמצעות אגח או הנפקת מניות מי שיכול לסייע לי בגיוס הון אשמח מאוד משה. ששון ישר 05328551550532855155 משה ששון ישרי

    • יופיטר שוקי הון
    • 03/11/2013 20:25