הבורסה בת"א סיימה היום את יום המסחר בעליות שערים. מדד ת"א 25 ומדד ת"א 100 . הבורסה בתל אביב, שפתחה את יום המסחר עם ירידות של עד 0.6% במדדים המובילים, החלה בשעות הצהריים להיצבע בירוק, כאשר מדד המעוף משלים בשעה זו עלייה של 0.7% בהובלת מניות הבנקים. עוד בלטו בעלייה, מדד התקשורת בהובלת מניית בזק, ומדד הביו-מד. מדד יתר 50 בלט בירידה של 0.4%.
יום המסחר התנודתי בארץ מתנהל על רקע יציבות בשאר המדדים המובילים בעולם. החוזים על מדדי ניו-יורק נסחרים בעליות קלות של עד 0.2% ומדד ה- DAX יורד בשתי עשירות האחוז.
פריון המשיכה לרכז עניין על רקע עסקת המיזוג עם חברת קונדואיט. היום ערכה ההנהלה המשותפת שיחה עם משקיעים בה חשפה את יתרונות המיזוג.
טבע מדווחת על קבלת אישור ה- FDA לפורמולציה נוזלית חדשה להזרקה המיועדת לטיפול בחולי סרטן. איזיצ’יפ מפרסמת הבהרות בנוגע להכרזת סיסקו על מעבד חדש וספקולציות לגבי ZTE. על פי ההודעה למיטב ידיעתה של איזיצ’יפ, סיסקו תמשיך להשתמש במעבדי החברה.
קומפיוג’ן הודיעה היום על תוצאות ניסויים עבור CGEN-15049, חלבון החשוב לבקרת פעילות מערכת החיסון והיכול לשמש כמטרה לטיפול בסרטן. ביוליין הודיעה היום כי התקבל אישור לרישום פטנט ממשרד הפטנטים האמריקאי עבור BL-8020, תרופה נטולת אינטרפרון הניתנת בבליעה לטיפול בצהבת C.
דרבן, חברת בת של כלכלית ירושלים, דיווחה, כי מידרוג הודיעה על העלאת דירוג. מדירוג A3 באופק חיובי לדירוג A2 והצבת אופק דירוג יציב. העלאת הדירוג הינה צעד נוסף בדרך להעלאת דירוג גם בחברת כלכלית ירושלים.
חלל מדווחת כי הלוויין עמוס 4 הגיע לנקודת היעד וממשיך את הבדיקות במסלול. בזירת המאקרו נתונים פחות מעודדים. יצוא השירותים בחודש יולי רשם ירידה של 3.8% לעומת החודש הקודם. בייצור התעשייתי נרשמה ירידה של 1.1% בחודשים מאי-יולי. מדדי הפדיון לכל ענפי המשק הצביעו על ירידה של 1.1% בסך כל הפדיון ענפי הכלכלה.
חג אושפיזין שמח.