ATRADE מפרסמים עדכון שוק יומי, ומציינים כי הכל היה כבר מוכן לקראת התקיפה בסוריה ואז קרה משהו ששינה את פני הדברים. הבריטים התקפלו ראשונים ואז הגיע תורו של אובמה לחפש דרך ל"רדת מהעץ". הנשיא אובמה העביר את הכדור לקונגרס אשר אמור להצביע בעניין התקיפה אחרי ה-9 בספטמבר. בינתיים, מדינות עוינות כגון סוריה ואירן יכולות להמשיך בשלהן, הסורים ימשיכו לטבוח באזרחים והאירנים ימשיכו בתוכנית הגרעין שלהם. דבר אחד בטוח: ההססנות של ארה"ב מחזקת את אותם גורמים עוינים אשר ממשיכים לפעול באין מפריע.
השוק המקומי צפוי לפתוח את יום המסחר בעליות שערים על רקע הפתיחה החיובית באסיה והחוזים הירוקים בוול סטריט. המסחר אמש ננעל במגמה מעורבת עם נטייה לעליות. מדד ת"א 25 הוסיף 0.57% לערכו וסגר מעל 1185 הנקודות. ATRADE מעריכים כי במהלך השבוע המקוצר, התנודתיות תימשך.
בזירת המט"ח, הדולר התחזק מול השקל וסגר את השבוע בסמוך ל-3.60 שקלים לדולר. הדולר פתח את השבוע בהתחזקות מול כל המטבעות הנסחרים מולו ולכן ATRADE צופים לכך שהדולר יפתח את השבוע בהתחזקות מול השקל. פריצה מעל 3.65 תוביל להמשך העליות אל עבר 3.71 שקלים לדולר.
בהמשך השבוע, המשקיעים יעקבו בדריכות אחרי נתוני התעסוקה של ארה"ב אשר יפורסמו ביום שישי הקרוב. השוק שלנו יגיב לנתונים רק במהלך השבוע הבא.