כלכני לאומי מפרסמים תגובה לדוחות רמי לוי, וקובעים כי התוצאות של הרבעון השני היו בהתאם לציפיות. למרות שהביצועים חזקים (בהסתכלות אבסולוטית), לאומי בדעה כי הם אינם מצדיקים את מחיר המניה.

 

לאומי מותירים את מחיר היעד שלהם על 162 ש"ח, אך מורידים המלצה מ’תשואת שוק’ ל’תשואת חסר’. המניה נסחרת כרגע כ-13% מעל מחיר היעד של לאומי.

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש