קבוצת פורמולה מערכות מדווחת היום על תוצאותיה לסיכום הרבעון השני של 2013.

 

הכנסות הקבוצה ברבעון השני של 2013 צמחו בכ-8% והסתכמו בכ-201.2 מיליון דולר, בהשוואה להכנסות של כ-186.1 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד.

 

הרווח התפעולי (GAAP) ברבעון השני של 2013 גדל ב-11% והגיע לכ-15.4 מיליון דולר, בהשוואה לכ-13.9 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד. הרווח התפעולי (Non-GAAP) ברבעון השני של 2013 הסתכם בכ-17.7 מיליון דולר, בהשוואה לכ-17.8 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד.

 

הרווח הנקי (GAAP) גדל ב 21% לסך של כ-4.9 מיליון דולר, בהשוואה ל-4.0 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד. הרווח הנקי (Non-GAAP) הסתכם ב 6.1 מיליון דולר, בהשוואה לכ-6.0 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד.

 

ממאזנה של פורמולה עולה, כי ההון העצמי של הקבוצה, נכון לסוף הרבעון השני של 2013, הסתכם בכ-479.8 מיליון דולר, והוא היווה כ-53% מסך המאזן. עוד עולה מהמאזן המאוחד של הקבוצה, כי היקף המזומנים, שווי המזומנים והשקעות לזמן קצר ולזמן ארוך עומד על כ-127.2 מיליון דולר.

 

בחודש יוני 2013 הודיעה פורמולה על חלוקת דיבידנד בסך של 5.5 מליון דולר (או 0.37 דולר למניה) אשר שולם במהלך חודש יולי 2013.

 

במחצית הראשונה של 2013 רשמה קבוצת פורמולה עלייה של כ-7% בהכנסותיה, שהסתכמו בכ-389.9 מיליון דולר, בהשוואה לכ-364.4 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד.

 

הרווח התפעולי (GAAP) במחצית הראשונה של 2013 גדל בכ-3% לכ-28.6 מיליון דולר, בהשוואה לכ-27.8 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד. הרווח התפעולי (Non-GAAP) במחצית הראשונה של 2013 הסתכם בכ-34.5 מיליון דולר, בהשוואה לכ-35.5 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד.

 

הרווח הנקי (GAAP) של קבוצת פורמולה במחצית הראשונה של 2013 הסתכם בכ-9.1 מיליון דולר, בהשוואה לכ-11.8 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד. הרווח הנקי (Non-GAAP) במחצית הראשונה של 2013 הסתכם בכ-12.4 מיליון דולר, בהשוואה לכ-15.7 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד .הרווח הנקי בשנת 2012 כולל סך של 3.4 מליון דולר בגין שיערוך השקעות החברה, אשר בעיקרו מיוחס להשגת השליטה מחדש בסאפיינס.

 

גיא ברנשטיין, מנכ"ל פורמולה מערכות, אמר היום: "אני שמח לדווח על תוצאות הרבעון השני, המשקפות תוצאות חזקות של כל חברות הבנות שלנו. אין ספק, כי ניהול העלויות היעיל שלנו, יחד עם אסטרטגית הצמיחה לטווח ארוך הובילו לתוצאות אלו. ברבעון זה, מטריקס שיפרה את הרווח הגולמי, הרווח התפעולי והרווח הנקי שלה באמצעות יכולת תגובה מהירה לתנאי השוק וצרכי הלקוחות המשתנים והודיעה על חלוקת דיבידנד בסך של 16.8 מליון ש"ח (או 0.28 ש"ח למניה). סאפיינס, הציגה הכנסות שיא ברבעון של 33.1 מיליון דולר וזאת הודות לביקושים הולכים וגוברים לפתרונותיה בשווקיה העיקריים וממשיכה לבצע השקעות על מנת לשמר את מעמדה כמובילת שוק.

 

מג’יק ממשיכה להציג קצב צמיחה דו ספרתי בהכנסות באמצעות גיוס לקוחות חדשים, העמקת פעילות אצל לקוחות קיימים והרחבת היצע שירותיה המקצועיים והודיעה זה עתה על חלוקת דיבידנד בסך של כ -3.4 מיליון דולרים (או 0.09 דולרים למניה), בגין המחצית הראשונה של שנת 2013".

 

פורמולה מערכות הינה אחת מקבוצות התוכנה הגדולות בישראל ובין היתר עוסקת במתן שירותי ייעוץ תוכנה, פיתוח מוצרי תוכנה קנייניים ואספקת פתרונות עסקיים מבוססי מחשב. הקבוצה, שמניותיה נסחרות בבורסות בתל-אביב ובניו-יורק, פועלת באמצעות החברות הבנות הציבוריות: מטריקס, מג’יק וסאפיינס.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש