חברת אלקוברה אשר השלימה לאחרונה הנפקה ציבורית מוצלחת בנאסד"ק והמתמקדת בפיתוח ומסחור של תרופתMG01CI לטיפול בהפרעת קשב וריכוז – ADHD מצרפת להנהלתה הבכירה את אחד מהמנהלים המובילים בתעשיית ה- ADHD. החברה הודיעה היום על מינויו של ד"ר ג’ונתן רובין, לתפקיד המנהל הרפואי הראשי של החברה (Chief Medical Officer), החל מיום 26 באוגוסט 2013.

 

ד"ר רובין, מצטרף לחברה לאחר שש שנים בתפקיד מנהל רפואי גלובלי, בחברת Shire Pharmaceuticals, החברה המובילה בעולם בתחום הפרעת הקשב. במסגרת עבודתו בחברת Shire היה ד"ר רובין מעורב בתכנון, ביצוע, ניתוח והגשת ניסויים רב מרכזיים במספר רב של מוצרים בתחום הפרעות קשב וריכוז ובינהם המוצרים המובילים בשוק היום, Vyvanse ו- Intuniv.

 

ד"ר ירון דניאלי נשיא ומנכ"ל אלקוברה מסר: "אנו שמחים על הצטרפותו של אדם בעל שיעור קומה כמו ג’ונתן לצוות שלנו. ג’ונתן מהווה נכס חשוב לחברה זאת לאור הניסיון הרב שלו בניהול ניסויים קליניים גלובליים רבי היקף ובתהליכים רפואיים מגוונים במסגרת פיתוח תרופות להפרעת קשב וריכוז. אנו בטוחים כי הידע הקליני הנרחב שלו בשילוב עם נסיונו המעשי בניהול ניסויים קליניים מתקדמים בתרופות חדשות לטיפול בהפרעת קשב יהיה נכס עצום להמשך ההתקדמות המהירה של MG01CI לרבות בביצוע ניסויי Phase III של החברה".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש