Nujura Ltd וטאואר-ג’אז מודיעות היום על הארכת הסכם השותפות בניהן שיכלול יצור של רכיב מודולארי Coolteq.L ET חדיש עבור מכשירי טלפון סלולרי תומכי LTE. טכנולוגית ה ET מסייעת להורדת הספק הצריכה של טלפונים חכמים G4 ולשיפור אורך חיי הסוללה באמצעות אספקת מגבר ההספק (PA) לאות הגורמת צמצום דרמטי של צריכת ההספק של ה PA המשדר את האות לאנטנה.
כל מי שמשתמש בטלפונים G4, חווה התרוקנות מהירה של סוללות. טכנולוגיות רבות מפותחות כיום במטרה להוריד את כמות הצריכה בטלפונים מסוג זה, אבל ET הפכה להיות לסטנדרט הבסיסי ביותר בקרב משתמשי LTE רבים . Nujira היא המובילה העולמית ב- ET ולכן ביכולתה לקחת נתח גדול מהשוק. לפי ספקית המידע הגלובלית, IHS, התחזיות להכנסות השנתיות לאפליקציות אנאלוגיות למעגלים משולבים עבור טלפונים ניידים G4 מראות גידול מ-827$ מיליון ב- 2012 ל- 2.9 $ מיליארד עד 2017, בשיעור צמיחה שנתי של 29% במהלך החמש השנים הבאות.
Nujira בחרה בטאואר-ג’אז, כשותפה עוד בתחילת 2012 והכניסה לייצור,בתחילת החודש, את הNCT-L1300 . הסכם זה מציין את התחזקות והתארכות השותפות במטרה לתמוך במשלוחי הטלפונים החכמים 4G לשנת 2014. ה- NCT-L1300 מיוצר בטאואר-ג’אז בטכנולוגיה 0.18 RFCMOS , המשמשת מאות מיליונים של מוצרי RF עם רכיב HV מותאם בצורה ייחודית.