הבורסה בת"א תפתח את המסחר הבוקר בהמשך למגמה העולמית. אתמול הסתיים המסחר בניו יורק בעליות נאות בעקבות נתוני מאקרו מעודדים על שוק הנדל"ן וביטחון הצרכנים. אסיה ממשיכה הבוקר להיסחר בנטייה לירידות למרות העליות בניו יורק עקב החששות כי הנמר הסיני נתקל בבעיות שונות. החוזים העתידיים נסחרים ביציבות בנטייה לירידות.

 

אצלנו, החברה לישראל הדהימה הבוקר כאשר הודיעה כי מתכוונת לפצל את מניות החברה. מטרת הפיצול על פי הודעת החברה היא להגדיל את חשיפת נכסי החברה לציבור משקיעים פוטנציאלי גדול וממוקד יותר בתחומי הפעילות הרלוונטיים של כל אחת מהחברות, לצד התאמת המיקוד העסקי, אשר צפויה לייצר עבורם ערך מוסף.

 

מניית חברת אלוט המשיכה אמש לעלות גם בניו יורק לאחר שהחברה הודיעה כי קיבלה הזמנות משלושה לקוחות, הנמנים עם עשרת מפעילי התקשורת הגדולים בעולם, עבור פרויקטים של רשתות ה LTE שלהם. שלוש ההזמנות התקבלו משלושה לקוחות קיימים של אלוט תקשורת בדרג Tier1: שניים מאירופה ואחד מארה"ב. מפעילים אלה יעשו שימוש ב Allot Service Gateway בפריסה הראשונית של רשתות ה LTE שלהם.

 

 כלל תעשיות הודיעה אמש כי ועדת השרים אישרה את המלצות ועדת המלט שעיקרן שיכלול השוק המונופול בו שולטת החברה. בהודעת החברה נמסר כי במידה ועיקרי המלצות הוועדה תתקבלנה, עלולה להיות לכך השפעה מהותית על נשר, ובכלל זה על רווחיותה ועל נתח השוק שלה.

 

 נובה דיווחה הבוקר כי קיבלה הזמנה מהותית לתוכנת החברה מיצרן מוביל של זיכרונות. לדברי איתן אופנהיים, סגן נשיא בכיר ומנכ"ל נובה המיועד הזמנה זו מהווה עדות להצלחת המאמץ האסטרטגי שלנו להתמקד בפיתוח ומכירת פתרונות תוכנה ".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש