תמיר פישמן מודיעה היום כי הושלמה עסקה במסגרתה אלדד תמיר רכש את השליטה בחברה באמצעות רכישת מניותיהם של דני פישמן, RBC Dominion Securities Limited (חברת בת בבעלות מלאה של Royal Bank of Canada) וכן את מניותיהם של בעלי מניות נוספים בחברה.
דאג גוזמן, העומד בראש מחלקת בנקאות להשקעות ב-RBC : "אנו נמשיך לשתף פעולה עם תמיר פישמן ולשרת לקוחות ישראלים ולבצע עסקאות בשווקים"
אלדד תמיר מנכ"ל תמיר פישמן: "מדובר במהלך טבעי. במהלך ארבע השנים האחרונות הובלתי את ניהול החברה, מאז ששותפי מזה שנים רבות, דני פישמן, החליט לפנות לעסקים פרטיים בתחום הנדל"ן בארה"ב ולהקים את חברת הנדל"ן המצליחה GAIA". תמיר הוסיף: "דני פישמן, שהקים יחד איתי את חברת תמיר פישמן, יהווה תמיד עבורי שותף, חבר וחלק ממשפחת קבוצת תמיר פישמן".
דני פישמן מסר היום: "אני מודה לחברי אלדד על החברות והעשייה המשותפת במהלך השנים האחרונות בתמיר פישמן ומאחל לו הצלחה רבה. הנני בטוח כי אלדד ימשיך להוביל את החברה, עובדיה ולקוחותיה בהצלחה רבה, מקצועיות ובמיומנות המאפיינת אותו".