נוחי דנקנר שלח היום (ב’) מכתב לשלמה בוחבוט ולדוד בוסקילה המבקש לוותר על הפגנת התמיכה המתוכננת למחר: בתקופה האחרונה אני מקבל פניות רבות מראשי רשויות מקומיות ומאישי ציבור ביישובי קו העימות המבקשים לחזק את ידיי במאבק לייצוב אי.די.בי ולשימור אופייה כקבוצה ישראלית בבעלות ישראלית. בהמשך לכך התרגשתי לשמוע בתקשורת את הדברים החמים שבחרתם לספר על אי.די.בי ועליי בנוגע למחויבותנו העמוקה לגליל ולנגב, והקשר המיוחד שלנו עם יישובי קו העימות בצפון ובדרום.
אני מודה לכם מקרב לב ומעריך מאוד את יוזמתכם לקיים מפגן תמיכה והזדהות עמי ועם קבוצת אי.די.בי בתקופה המאתגרת בה אנו נמצאים, אבל ברצוני לבקש מכם לוותר על הפעילות המתוכננת למחר. הסיבה לכך היא שישנם גורמים העלולים לתת לרצון הטוב והאותנטי שלכם פרשנות צינית ולא נכונה.
אנו ממשיכים כאן, בהנהלת אי.דיבי, לעשות לילות כימים על מנת לשרת את התחייבויותינו כלפי בעלי החוב ולהחזיר את הקבוצה למסלול של שגשוג וצמיחה. ההזדהות שלכם עמנו, והחיבור רב השנים בינינו לבין הציבור שאתם מייצגים מהצפון ועד לדרום, מחממים את לבנו ומחזקים את ידינו. אני משוכנע כי נצליח במשימה במהרה.