טבע הודיעה היום על הקמת חטיבה חדשה של תרופות ייחודיות גלובליות (Global Specialty Medicines – GSM). החטיבה החדשה תנוהל על ידי ד"ר רוב קורמנס, אשר מונה לנשיא ומנכ"ל חטיבת התרופות הייחודיות הגלובלית. בתפקידו זה ימשיך ד"ר קורמנס לכהן כחבר בהנהלה הבכירה של טבע ולדווח לד"ר ג’רמי לוין, נשיא ומנכ"ל טבע.
"חטיבת התרופות הייחודיות הגלובלית החדשה מחזקת את המחויבות של טבע למטופלים, ללקוחות ולספקי שירותי הבריאות עימם אנחנו עובדים. היא משלבת את הנוכחות החזקה שיש לנו ברמה המקומית המבוססת על היכולות בתחום המוצרים הגנריים האיכותיים והנגישים שלנו עם היכולות וההיקף הגלובליים של מוצרינו הייחודיים", אמר ד"ר לוין.
"חטיבת GSM תעבוד בשיתוף פעולה הדוק עם הצוותים הגנריים האזוריים שלנו. הם ישלימו זה את זה ויבנו עבור טבע נוכחות שוק אחידה וחזקה ומבודלת. יצירת חטיבת התרופות הייחודיות היא אבן דרך משמעותית ביישום האסטרטגיה של טבע להעצמת יכולות המסחור שלנו. היא סוללת את הדרך למיצוב טבע כחברת התרופות החיונית ביותר עבור העולם".
ד"ר קורמנס אמר כי "טבע מציעה סל מרשים של תרופות ייחודיות, ומהלך זה יחדד ויחזק עוד יותר את המובילות שלנו בתחום. החטיבה החדשה במהותה מרכזת ברמה גלובלית את היכולות של טבע בתחום התרופות הייחודיות, ובכך מאפשרת לנו להמשיך ולממש את מחויבותנו למטופלים ולמחזיקי העניין האחרים שלנו".
במסגרת השינויים הארגוניים, לארי דאוני, שהיה סמנכ"ל מוצרים ממותגים בארה"ב, מונה לתפקיד נשיא תחום התרופות הייחודיות בצפון אמריקה, בדיווח לד"ר קורמנס.
טבע הודיעה גם על מינוי של דיפנקר בהאטצ’רג’י, ששימש כסמנכ"ל בכיר ומנהל מערב אירופה, לנשיא ומנכ"ל תחום הגנריקה באירופה, בדיווח לד"ר לוין, ולחבר בהנהלה הבכירה של טבע.
ד"ר לוין בירך על קידומו של בהאטצ’רג’י, ואמר: "אנו מברכים את דיפנקר עם כניסתו לתפקיד החדש. הוא מנהל מצויין ובעל יכולות מנהיגותיות מוכחות. בתפקידו החדש הוא יתמקד בשיפור הפעילות הגנרית וקידומה באירופה, תוך התממשקות קרובה עם צוות חטיבת התרופות הייחודיות הגלובלית".