תגובתו של אורי ליכט, מנהל מחלקת המחקר של בית ההשקעות אי.בי.אי למבצע של גולן טלקום- נקודת מבט שונה מכל מה שפורסם עד כה. גולן טלקום השיקה היום מבצע חדש - חבר מביא חבר. מנוי של גולן טלקום אשר יביא להתחברות של מנוי חדש יקבל 200 שקלים בסוף 2013. המבצע אינו מוגבל למספר המנויים.

 

מדובר במבצע יצירתי של גולן טלקום, היא הופכת את מנוייה הקיימים לשלוחות שיווקיות ומעודדת אותם להישאר לקוחות באמצעות תשלום המענק המיוחד רק למי שיהיו לקוחות בסוף 2013. בנוסף היא מרגילה את לקוחותיה לשלם על השירות 99 שקלים לחודש.

 

כמו כל מבצע שיווקי קשה עדיין להעריך כמה באזז אשר המבצע הנוכחי ייצור אך על אף העובדה שמדובר במבצע יצירתי מאד ועל אף הכותרות הרבות שהמבצע החדש צפוי לתפוס מדובר להערכתנו דווקא בירידת מדרגה משמעותית בהשוואה למבצע הקודם (49 שקלים לחודש למשך חצי שנה ללא התחייבות ולאחר מכן המחיר חוזר ל 99 שקלים) מבצע אשר שיקף הטבה של 300 ש"ח ולא כללה בתוכה התחייבות כלשהי להישאר מנוי. המבצע הקודם צפוי להסתיים ב 24 לחודש.

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש