2013 נפתחה בראלי של גיוסים- תעשיית קרנות הנאמנות גייסה כ-1.9 מיליארד ₪ ב-3 הימים הראשונים של השנה. הקרנות המסורתיות ממשיכות במומנטום החיובי ומגייסות כ-1 מיליארד ₪.
לאחר פדיונות כבדים של כ-2.1 מיליארד ₪ בדצמבר, הקרנות הכספיות חוזרות ובגדול, לאחר שגייסו כ-930 מיליון ₪ מתחילת החודש. עם העליות בא התיאבון- הקרנות המנייתיות רושמות גיוסים של כ-75 מיליון ₪ המתחלקים באופן שווה בין קרנות מניות חו"ל וקרנות מניות בישראל.
קרנות אג"ח כללי בראש המגייסות זאת לאחר שגייסו כ-0.4 מיליארד ₪ מתחילת החודש. הקרנות הקונצרניות פתחו את השנה בסערה לאחר שגייסו כ-360 מיליון ₪- קצב גיוסים ממוצע של כ-120 מיליון ₪ ליום. קרנות אג"ח מדינה, המחזיקות בתואר "הקרנות המגייסות ביותר ב-2012 ", פתחו את השנה עם גיוסים חלשים יותר של כ-110 מיליון ₪.