הבורסה בת"א בת"א תפתח את יום המסחר, על רקע גל הירידות שנרשם מתחילת השבוע בשוק המקומי ובעיקר במדד המעו"ף, אשר האופציות עליו לחודש דצמבר יפקעו מחר. הבורסות באירופה יהיו סגורות גם היום, אולם בוול סטריט ישובו לפעילות מלאה לאחר יום אחד של הפסקה. החוזים על המדדים בארה"ב מאותתים על פתיחה שלילית בשעה זו, כאשר ההתפתחויות בגזרת ה"צוק הפיסקלי" ימשיכו להשפיע על מצב הרוח של המשקיעים.

 

שותפות מודיעין הודיעה אמש על כוונתה של לגייס כ- 20 מיליון דולר, בדרך של הצעה לציבור והצעה בדרך של זכויות. השותפות למודת האכזבות עד כה, נסחרה בימים האחרונים בירידות חדות.

 

 מזור רובוטיקה דיווחה אמש על קבלת הזמנה למכירת מערכת רובוטית שנייה ללקוח קיים. החברה חתמה על הסכם למכירת מערכת Renaissance שנייה לבית החולים Tri-City Medical Center שבקליפורניה, שרכש בשנת 2012 גם את המערכת הראשונה. מזור מגדילה בכך את מספר המערכות הרובוטיות המותקנות בארה"ב והמשמשות באופן שוטף לביצוע ניתוחי עמוד שדרה ל- 19 מערכות.

 

 מיקרומדיק דיווחה אמש, כי התקבלו תוצאות ביניים חיוביות מניסוי קליני לבדיקת יכולת טכנולוגית ה - CellDetect® של זטיק, חברה בת בשליטתה המלאה של חברת מיקרומדיק, לאתר תאי סרטן שלפוחית השתן בדגימות שתן. הבדיקה המפותחת מיועדת לשוק ניטור ההישנות של סרטן שלפוחית השתן, המוערך בכ - 200 מיליון דולר בארה"ב.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 1
    מצד שני מחיר הזהב החל הבוקר לרדת

    לאחר 4 ימים של עליות ,מתוך ציפייה שאכן יגיעו להסדר בנוגע ל צוק. אני מעריך שביום שני הקרוב ה 31.12 יפתחו בטיימס סקוור שמפניות רק בגלל שדקה אחת לפני יצליחו לגבש את ההסדר. ואגב קניות הכריסטמס לפחות כך קראתי מדווחות כטובות מהמצופה.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • קופר
    • 26/12/2012 08:45