קבוצת ארד וחברת יבמ חתמו על הסכם שיתוף פעולה שבמסגרתו תספק קבוצת ארד ללקוחותיה שירותי ניתוח מידע מתקדם המבוסס על אלגוריתמים מתקדמים פרי פיתוח יבמ. האפליקציה של יבמ עושה שימוש חכם בנתונים המופקים ממערכת ה Dialog3G של קבוצת ארד ומאפשרת לתאגידי המים שבחרו בפתרון של קבוצת ארד התייעלות תפעולית ושיפור סל השירותים לתושב.
במסגרת השירותים הנ"ל תספק קבוצת ארד ללקוחותיה ערך מוסף ייחודי הכולל חיווי מוקדם ומדויק ככל האפשר על חריגות בצריכה המשותפת, זיהוי מהיר באמינות גבוהה של מדים עצורים ושירותים נוספים. מתן השירות הנ"ל מבסס את מעמדה של קבוצת ארד כמובילה טכנולוגית במתן פתרונות ושירותים מתקדמים לתאגידי מים בארץ ובעולם.
גבי ינקוביץ, מנכ"ל קבוצת ארד מסר: "אנו גאים מאוד על ההסכם שנחתם בין יבמ לקבוצת ארד. ההסכם יוצר מערכת קשרים אסטרטגית לקבוצת ארד עם חברת יבמ ומהווה פלטפורמה אפשרית לשיתופי פעולה עתידיים בין החברות. האפליקציה פרי שיתוף הפעולה, משלבת את היכולות והניסיון המוכח של קבוצת ארד בתחום הקריאה מרחוק, יחד עם יכולות האנליטיקה המובילה בעולם של יבמ. תאגידי המים מקרב לקוחות קבוצת ארד אשר ישלבו את פתרונות האלגוריתם המתקדמים, יקבלו באמצעותו ערך מוסף ייחודי אשר יאפשר ניהול יעיל יותר של רשת המים, ובעיקר כלים להקטנה של פחת ואובדני מים, שמהווים כיום סוגיה משמעותית בניהול משק מים בתאגידים."