לב לבייב, אפריקה ישראל<br>
לב לבייב, אפריקה ישראל

אפי פיתוח דיווחה היום (ה’), כי הגיעה להסכמות עם בנק VTB לרכישת מקומות חניה על ידי הבנק בחניון התת קרקעי של קניון "אפי-מול סיטי". בשלב הראשון, ירכוש הבנק מחברת הבת שטחים בחניון בהיקף כולל של כ- 21,354 מ"ר, בתמורה לסך השווה לכ- 57.1 מיליון דולר.

 

בשלב השני, שיחול בתקופה של עד שלוש שנים ממועד ההשלמה של עסקת המכירה, תבוצע בין הצדדים החלפת שטחים בחניון, לפיה יעביר הבנק לחברת הבת שטחים בחניון שיהיו בבעלותו (בעת ההשלמה של עסקת המכירה, בהיקף כולל של כ- 9,247 מ"ר, תמורתם תעביר חברת הבת לבנק שטחים אחרים בחניון בהיקף כולל של כ- 7,847 מ"ר, וכן סך השווה לכ- 2.6 מיליון דולר.

 

ביצועה של העסקה במהלך דו-שלבי נובע מכך שחלק מהשטחים בחניון שבהם מעוניין הבנק ממוקם במתחם, שהזכויות של חברת הבת בו טרם נרשמו. הסכמי העסקה אינם נוקבים במספר החניות הנמכרות, שכן הבנק יהיה רשאי להחליט בעתיד על מיקום החניות ותצורתן הסופית. עם זאת, להערכת הצדדים מספר החניות הנמכרות יסתכם בכ- 643.

 

אם וככל שתושלם העסקה, צפויה אפי פיתוח לקבל לידיה תזרים מזומנים חופשי המוערך בסך השווה לכ- 54.5 מיליון דולר 

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש