אריה רימיני<br>
אריה רימיני

 טלדור תקשורת-גלאסהאוס השלימה פרויקט נרחב להטמעת מערכות אבטחת מידע ושליטה ובקרה בבנק יהב. היקף הפרויקט - מאות אלפי שקלים.

 

במסגרת זו, הקימה טלדור תקשורת-גלאסהאוס מערכת NAC (Network Access Control) של חברת Access Layers הישראלית, המשמשת כשומר סף וכשער גישה לכל הציוד המורשה להתחבר לרשת הבנק, ומונעת חיבור של גורמים שאינם מורשים וחדירה של תוכנות זדוניות לרשת הארגונית.

 

בנוסף, הקימה טלדור תקשורת-גלאסהאוס מערכת שליטה ובקרה של חברת סנטריטי. המערכת מאפשרת לבנק יהב שליטה ובקרה מלאה על המערכות הקריטיות שלו, כולל ניטור של תהליכים עסקיים וזמינותם. המערכת מספקת להנהלת הבנק דיווח מלא בזמן אמת אודות זמינותן של המערכות הבנקאיות והתהליכים העסקיים בבנק, וכן מסייעת לאנשי מערכות המחשבים של הבנק בניטור כשלים ותקלות במערכות אלה וברשת הארגונית. מערכת השו"ב של סנטריטי, אשר מחליפה מערכת אחרת הקיימת בבנק, הותקנה בשנים האחרונות בהצלחה בקרב 150 לקוחות ממגוון תחומים ומהמגזר הפיננסי בפרט.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש