ראסל אלוונגר, מנכ"ל טאואר סמיקונדוקטור<br>קרדיט: יח"צ
ראסל אלוונגר, מנכ"ל טאואר סמיקונדוקטור קרדיט: יח"צ

 טאואר הודיעה היום כי תשתתף בכנס ה-EDS שיתקיים ב-14-16 בנובמבר ביוקוהומה, יפן, כחלק מפעילותה הנרחבת להגדלת חשיפת יכולות התכנון, הייצור וההיצע הטכנולוגי של החברה. בשנה שעברה הציגה טאואר-ג’אז לשוק היפני לראשונה את יכולותיה הטכנולוגיות בתחום התכנון, ובכלל זאת ערכת התכנון (PDK) בתחום ה- 700V Power Management עבור שוק תאורת ה-LED המתפתח. במסגרת הכנס תערוך טאואר-ג’אז סמינרים והצגות עם שותפות ה-EDA שלה ובכך תציע למבקרים הכרות ממקור ראשון עם ההיצע המתקדם של החברה.

 

אורי גלצור, סמנכ"ל ומנהל מרכז התכנון העולמי של טאואר-ג’אז, אמר: "זוהי הפעם השנייה בה אנו משתתפים בכנס ה- EDSFair מאז רכשנו את מתקן הייצור ביפן. הכנס הינו מהחשובים בתחומו ביפן ואנו נרגשים להגדיל את החשיפה של יכולותינו הן לשוק המקומי והן לאזור אסיה כולו."

 

טאואר-ג’אז מציעה פלטפורמת תכנון מלאה המשלימה את ההיצע הטכנולוגי המתוחכם של החברה ומאפשרת מעגל תכנון מדויק ומהיר עד לייצור והשקת המוצר לשוק בזמן קצר משמעותית מהמקובל בענף. פלטפורמה זו כוללת מודלים של התקנים המאומתים בסיליקון ומאפשרים את התאמת מימדיהם עבור אופטימיזציה של תהליך התכנון. הכלים היעילים ורבי העוצמה של טאואר-ג’אז מאפשרים דיוק חסר תקדים ולתמיכה בלקוחותיה, בכל שלבי התכנון, המספקת ללקוחות ביטחון רב להצלחת המוצר בסיכון אפסי.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש