אלרון, מקבוצת אי.די.בי, מדווחת על תוצאותיה הכספיות לרבעון השלישי של שנת 2012. ההפסד ברבעון עמד על כחצי מיליון דולר, בהשוואה להפסד של כ-7.5 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד. התוצאות לרבעון הושפעו בעיקר רווח בסך 3.9 מיליון דולר כתוצאה ממכירת חלק מההחזקה בחברת AQWISE, ואת חלקה של אלרון בהפסדי חברות הקבוצה, אשר רושמות הוצאות מחקר ופיתוח כתוצאה מפיתוח מוצריהן. ההפסד בתשעת החודשים הראשונים של השנה עומד על כ-3.6 מיליון דולר, בהשוואה להפסד של כ-17.8 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד. התוצאות לתשעת החודשים כוללות גם רווח בסך 8.5 מיליון דולר בגין תמורה נוספת מעסקת מכירת מדינגו ל-ROCHE.
במהלך הרבעון השקיעו אלרון ו-RDC כ-10 מיליון דולר בחברות הקבוצה ובין היתר בהשקעה ראשונה בחברת CARTIHEAL, המפתחת טכנולוגיה חדשנית לטיפול בפגיעות סחוס ועצם.
בחודש יולי חילקה אלרון לבעלי מניותיה דיבידנד במזומן בסך של כ-15 מיליון דולר. יתרת המזומנים של אלרון בסוף הרבעון עמדה על כ-25.2 מיליון דולר.