אולטרה אקוויטי, חברת אחזקות בתחום הנפט והגז המוחזקת על ידי אסיה פיתוח וירון ייני, לאחר השקעות שביצעה החברה בחברות מתחום הנפט והגז, מודיעה היום כי הגישה בקשה לקבלת רישיון לחיפוש נפט וגז ברמת הגולן. כחלק מהגשת הבקשה ותנאי הרישיון, נדרשה החברה בין היתר להציג הוכחת יכולת כלכלית ביחס לרישיון המבוקש כפי שנקבעה בהנחיית הממונה על ענייני הנפט. הבקשה הנ"ל כפופה לאישור הממונה על ענייני הנפט.

 

בשבוע שעבר, דיווחה החברה על השקעה של כ-3 מיליון שקל בחברת אדן אנרגיה כך שתחזיק 4.9% ממניות החברה, כמו כן קיבלה החברה כ-7 מיליון אופציות למימוש למניות אדן במחיר מימוש של 23 אג’ לכל כתב אופציה. אדן אנרגיה מחזיקה כ-5.5% בחברת שמן חיפושי נפט וגז.

 

בנוסף, רכשה החברה 55,481,000 מניות של שמן, המהוות כ-1.79% מזכויות ההון וההצבעה בשמן בכ-8.5 מיליון שקל (15.198 אג’ למניה).

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש