טאואר הודיעה היום כי תשתתף בכנס ה-VISION השנתי בשטוטגרט בו תציג את ההיצע הטכנולוגי המתקדם והייחודי שלה עבור לקוחות שוק חיישני התמונה התעשייתיים, שוק הגדל בקצב מהיר ביותר, אשר טאואר-ג’אז מהווה בו יצרנית מובילה עבור חברות רבות המפתחות חיישנים תעשייתיים מתקדמים. VISION נחשב לכנס האירופאי הנחשב ביותר עבור שוק המצלמות התעשייתיות.
במהלך הכנס תציג טאואר-ג’אז ביחד עם לקוחותיה את המוצרים הייחודיים המיוצרים במתקני הייצור של החברה, המבוססים על טכנולוגיית ה-CIS המתקדמת. טאואר-ג’אז מהווה יצרנית מובילה בטכנולוגיית ה-CIS תוך שהיא מציעה טווח רחב של פתרונות מבוססי קניין רוחני (IP) וצוות מחקר ופיתוח מנוסה התומך בשיתופי פעולה מורכבים למוצרים ייחודיים.
טאואר-ג’אז תהיה יצרנית השבבים היחידה שתציג ב-VISION מתוך רצון לבסס את מובילותה הטכנולוגית ולחזק את יחסיה עם לקוחותיה הקיימים כמו גם להציג את ההיצע הטכנולוגי הייחודי שלה ללקוחות הקצה.