קבוצת כן פייט ביופרמה מדווחת הבוקר כי בהמשך להודעת החברה מיום 4 באוקטובר 2012 על תחילת המסחר ב- ADR Level I המאפשר להמיר את מניות החברה הרשומות למסחר בישראל ל- ADR ולסחור בהם באמצעות ברוקרים, פעלו עושי השוק שמינתה החברה החל מהמועד האמור לשם קבלת האישורים הנדרשים מהרשויות האמריקאיות על מנת להציג ציטוט פומבי של מחיר ה-ADR באתר ה- .OTCציטוט כאמור התחיל ביום 1 בנובמבר 2012 והאישור שניתן יאפשר סחירות בתעודות ה- ADR Level I של כן פייט בארה"ב.

 

כל ADR מורכב מ-50 מניות רגילות של החברה, אשר תסחרנה במסגרת המסחר מעבר לדלפק בארה"ב (OTC), תחת הסימול CANFY. Bank of New York Mellon מפעיל את ה-ADR עבור החברה. המסחר ב-ADR יבוצע באמצעות ברוקרים מורשים בארה"ב.

 

ניירות ערך מסוג ADR הינם ניירות ערך הניתנים להמרה למניות החברה המיוצגות על ידיהם, ולהיפך - מי שמחזיק במניות החברה, יהיה רשאי להמירן ל- ADR המייצגים את מניות החברה, והכל בהתאם לתנאי ה- ADR. המסחר ב- OTC יאפשר למשקיעים אמריקאים פרטיים ומוסדיים להשקיע בהון המניות של החברה באמצעות רכישת ADR. החברה מאמינה כי החשיפה לשווקים זרים יכולה לשרת את החברה, ובכלל זה ליתן אפשרות נוחה למשקיעים מארה"ב להשקיע בחברה.

 

כן פייט דיווחה החודש על תוצאות ביניים חיוביות מניסוי שלב 2/3 בתרופת ה-101CF בחולי פסוריאזיס. התוצאות התקבלו לאחר בחינתם של 103 החולים הראשונים בניסוי. ניסוי הפסוריאזיס נערך במרכזים בארה"ב, אירופה וישראל תחת IND מה-FDA.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש