הבורסה בת"א תסגור היום את שבוע המסחר המדהים, ותנסה להמשיך את המומנטום האדיר בו נמצא השוק. וול סטריט ננעלה אמש בעליות קלות, כאשר ברקע נתון ה-ADP החיובי, הקדמה לנתון הממשלתי שיפורסם מחר. שיעור האבטלה צפוי לעלות מ-8.1% ל-8.2%. ההרעה שחלה בשוק התעסוקה בארצות הברית בחודשים האחרונים היווה אחת הסיבות המרכזיות שהביאו את הבנק הפדרלי להוציא לפועל סבב שלישי של הרחבה כמותית. הבנק המרכזי של אירופה צפוי להותיר היום את הריבית ללא שינוי, ברמה של 0.75%. החוזים העתידיים מאותתים על עליות באירופה ובוול סטריט.

 

הדואליות במעו"ף שבו מניו יורק עם פער ארביטראז’ חיובי של 0.15%, איזיצ’יפ עם 2.5% ירוק, ביוליין עם 2.9% שלילי, טבע עם 1.4% אדום, מלאנוקס עם 3% למעלה ופלוריסטם עם 2.7% חיובי.

 

FXCM: שוקי המניות העולמיים אמנם מצליחים השבוע לטפס במתינות מעלה, ואולם המומנטום החלש של העליות הללו מרמז כי מדובר בתיקון יותר מאשר במגמה. גם התחזקותו של הדולר, העומדת כביכול בניגוד לעליות השערים, מלמדת על חשש המשקיעים מפני ההאטה הגלובלית.

 

UBS חזרו אמש על המלצות הקניה לבזק, פרטנר וסלקום והעלו מחירי יעד למניות. זאת, לאור ההתייצבות בסביבת המחירים אשר להערכתם מקנה שקיפות טובה יותר למשקיעים. מחיר היעד לבזק עולה ל-6.3 שקל מ-5.8 שקל, לפרטנר מחיר היעד עולה ל-26 שקל מ-23 שקל סלקום המחיר עולה ל-11 דולר מ-8.5 דולר. האנליסט רוני בירון מציין, כי בזק נותרת הבחירה המועדפת עליו.

 

ביוליין תמשיך לרכז עניין, לאחר הזינוק אמש בעקבות המלצת קניה ומחיר יעד של 11 דולר מבית ההשקעות אגיס קפיטל.

 

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש