הבורסה בת"א תפתח אתיום המסחר, על רקע הסגירה השלילית אמש בוול סטריט וחוזים עתידיים המצביעים על ירידות קלות בארה"ב בפתיחה ועל יציבות בבורסות אירופה. הדואליות במעו"ף שבו מניו יורק עם פער ארביטראז’ שלילי של 0.53%, מלאנוקס עם עם 4% אדום ונייס עם 1.8% ופריגו עם 1.1% למטה. אלוט עם 1.2% ירוק. המשקיעים בעולם ממתינים בדריכות ליום חמישי לנאומו של בן ברננקי, על מנת לשמוע האם יכריז על תוכנית הרחבה שלישית.
מלאנוקס ירדה אמש בחדות בווול סטריט כתגובה להודעה על פרישתו לגימלאות של מייקל גריי ומינויו של יעקב שולמן לסמנכ"ל כספים בחילופים מתוכננים. תהליך המעבר של מחלקת הכספים מהובלת גריי לשולמן יחל מיידית והעסקתו בחברה של גריי תמשך עד ל-4 בפברואר, 2013. לשולמן ניסיון של למעלה מ-19 בתחום הכספים והוא מכהן בתפקיד מנהל כספים ממרץ 2012.
בעקבות ביטול עסקת המכירה של חברת האם, סקיילקס קורפוריישן, לקבוצת האצ’יסון, הגורם ללחץ גבוה על הנזילות של פרטנר, והחשש לחלוקת דיבידנד גבוהה, בחברת הדירוג מעלות הכניסו את דירוג –AA של חברת הסלולר לרשימת מעקב עם השלכות שליליות.
אלביט מערכות הודיעה אמש כי "תור - אימון טיסה מתקדם", השותפות עם התעשייה האווירית לישראל, שהוקמה לצורך ביצוע פרויקט מטוס האימון המתקדם של חיל האוויר הישראלי, הגיעה להסכם עם משרד הביטחון לגבי חוזה בהיקף כספי כולל של כ- 603 מיליון דולר. מתוך סכום זה יעמוד חלקה של אלביט מערכות על כ- 420 מיליון.
קרן פימי דיווחה אמש כי רכשה כ- 11% ממניות גילת בהשקעה של כ- 63 מיליון ₪. הקרן רכשה 4.4 מיליון מניות של חברת גילת על פי מחיר מניה של 14.27 ₪ מגופים שבשליטת מנורה מבטחים. קרן פימי הינה קרן ההשקעות הפרטית הגדולה בישראל.