חברת קרסו מוטורס - יבואנית רכבי רנו, ניסאן ואינפיניטי – סיימה את הרבעון השני של שנת 2012 עם הכנסות של כ-647.9 מיליון שקל, לעומת כ-691.2 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד. הקבוצה השיגה ברבעון השני של 2012 נתח שוק של כ- 7.5%, ומכרה במהלך הרבעון השני של השנה 4,097 כלי רכב, כאשר נתון זה הושפע מעלייה בהיקף המכירות של מותגי "ניסאן" – ובעיקר דגמי "קשקאי", "ג’וק" ו"מיקרה" - ובירידה במכירות מותגי "רנו".
מבחינת מגזרי הפעילות, הכנסותיה של קרסו מהפעילות במגזר של מכירת כלי רכב חדשים הסתכמו ברבעון השני בכ- 367.7 מיליון שקל, לעומת כ-428.4 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד. הרווח הגולמי של מגזר זה הסתכם ברבעון השני של 2012 בכ-51 מיליון שקל, בהשוואה לכ-54 מיליון שקל ברבעון המקביל ב-2011.
ההכנסות ממגזר השירותים הנלווים, הכולל בעיקר את פעילות האחזקה, המוסכים והחלפים, מערך ה"טרייד אין" ופעילות סוכנות הביטוח של הקבוצה, צמחו ברבעון המדווח בכ-14% לכ-132.7 מיליון שקל, לעומת כ-116.2 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד. הרווח הגולמי מפעילות זו הסתכם בסך של כ-10.6 מיליון שקל, לעומת כ-5.5 מיליון שקל ברבעון המקביל ב-2011.
במגזר הליסינג – במסגרתו מתבצעת פעילות של השכרה והחכרת כלי רכב, בעיקר באמצעות המותג "ליס פור יו", הסתכמו ההכנסות ברבעון השני של השנה בכ-135.2 מיליון שקל, לעומת כ-139.6 מיליון שקל. הרווח הגולמי מפעילות זו הגיע ברבעון השני של 2012 לכ-25 מיליון שקל, בדומה לתקופה המקבילה אשתקד.
הרווח הנקי של הקבוצה ברבעון השני הסתכם בכ-17 מיליון שקל, בהשוואה לכ-25.1 מיליון שקל ברבעון המקביל. הירידה בסך הרווח הנקי נבעה בעיקר מירידה ברווח הגולמי של הרכב החדש, מעלייה בהוצאות המכירה ומעלייה בהוצאות מימון נטו עקב שינויים בשערי חליפין.