שבועיים לאחר שהתחילה להיסחר בבורסה לניירות ערך בתל אביב, ג’ובוקיט החזקות מודיעה כי השלימה וחתמה על עסקת שיתוף הפעולה האסטרטגי עם חברת משאבי האנוש Redmatch. כעת, תהפוך ג’ובוקיט לבעלת הזכויות על יותר מ-10 מיליון פרטי משתמשים מכל העולם ותסייע להם למצוא תעסוקה.

 

עם השלמת העסקה ובמהלך השבועות הקרובים, תפנה החברה לכל משתמשי Redmatch ותבקש את אישורם להמרת אופן הצגת נתוניהם, לפרופיל המעוצב והאטרקטיבי של אתר ExactME! כך שהפרופיל יהיה זמין לעשרות אלפי מעסיקים רשומים מכל העולם באתר וירחיב את טווח המשרות הזמינות להם.

 

אתר ExactME!, שהינו מנוע החיפוש הסמנטי הראשון בעולם לתחום ה-HR המהווה ספר הכשרונות העולמי למועמדים, יספק למשתמשים החדשים, כלים ייחודיים ויעילים למציאת המשרה המושלמת עבורם. כחלק משיתוף פעולה עליו הודיעה ג’ובוקיט בחודש האחרון, עם אתר הדרושים הגדול בעולם Indeed, עשרות מיליוני משרות חדשות יהיו זמינות כעת לכל המשתמשים באתר ExactME!.

 

ג’ובוקיט ממשיכה להרחיב את תפוצת אתר ExactME! ולהגדיל את מספר המשתמשים, המעסיקים והמשרות הזמינות באתר. בשבוע שעבר הודיעה החברה על עלייה חדה בתעבורת האתר, כאשר הגיעה החברה למיליון כניסות ומעל 240 אלף משתמשים. כתוצאה מהגידול המשמעותי הנוסף הצפוי בכמות המשתמשים הרשומים, תתחיל החברה לממש מספר מודלי הכנסות: מודל CPT (Cost per Talent)- תשלום של המעסיק עבור יצירת קשר עם מועמד מתאים. מודל הפרסום AdME! שיאפשר למעסיק להעלות פרסומת עם תוכן של מודעת דרושים שתופץ ותוצג, רק לבעלי DNA מקצועי התואם את דרישות מודעת הדרושים. ומודל, QCPT, המאפשר למעסיקים להפנות טראפיק מאתר ExactME! לאתר של המעסיק.

 

בנוסף, מעדכנת החברה כי היא מבצעת כעת בדיקות נאותות על מנת לבחון את האפשרות לרכוש את חברת Redmatch. במידה והמגעים בין שתי החברות יבשילו לכדי הסכם רכישה, תבחן החברה חלופות של החלפת מניות ותשלום מזומן נמוך.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 7
    בהצלחה בשוק ההון !

    • עמית
    • 24/08/2012 21:32
  • 6
    הרבה הגיון מאחורי המהלך של גובוקיט.

    • בת חן
    • 22/08/2012 22:50
  • 5
    חברה של כשרונות ואנשים מסורים !

    • טליה
    • 22/08/2012 15:02
  • 4
    מהלך מבריק לחברה, היא תרכוש פעילות עם מחזור מכירות.

    10 מיליון משתמשים ימצבו את ג'ובוקיט כמובילה בענף.

    • אנליסט טורף
    • 22/08/2012 10:44
  • 3
    תוך שנה ברשימת המעוף !

    חברה עם פוטנציאל גידול עצום !

    • בני
    • 22/08/2012 10:35