ניתוח טכני

 

* הניתוח מתבסס על גרף המחירים של פלוריסטם בנאסד"ק (סימול: PSTI)

 

מהזווית הטכנית, יום שישי האחרון מסתמן כיום מיצוי מהלך עולה בדמות נר אוגף דובי (Bearish Engulfing) דומיננטי בליווי מחזור מסחר הכפול מהממוצע התקופתי. נר אוגף מהווה תבנית אמינה לשינוי מגמה בטווח הקצר וככל שהנר האוגף דומיננטי יותר כך גם אמינותו.

 

למרות הנר האוגף, בשלב זה קיימת אפשרות לתיקון עולה מהיר (ימים בודדים) לאזור $4.40 – $4.30. מחזורי המסחר מהווים פקטור מרכזי כך שבמידה ואכן יתקבל תיקון עולה ומחזורי המסחר יהיו נמוכים ביחס לממוצע התקופתי (M1.5 ע.נ) – אמינות התבנית תקבל אישרור.

 

בואו לכנס ביומד בתאריך 03/09 - הרשמה חינם >>

 

הנחת עבודה

 

בטווח הקצר קיימת אפשרות לתיקון עולה כך שכישלון פריצה חזרה אל מעל אזור $4.40 יהווה טריגר לגל יורד חדש בנייר כאשר רמת התמיכה הקרובה שוכנת סביב $3.90.

תרחיש נוסף – המשך מהלך מימוש תוך שבירה של אזור התמיכה סביב $4 - $3.90 כלפי מטה אשר יביא ככל הנראה לגל יורד לאזור $3.40

 

פלוריסטם (PSTI) - גרף יומי

 

גרף

 

מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 13
    מה יודעים האנליסטים?

    כל הטבלאות והנוסחאות המתוחכמות, יותר משהן משקפות מציאות הן מכתיבות אותה. מרבית המשקיעים אינם מתעניינים כלל בחוסנן של החברות, במוצר שלהן ובטיב הניהול, והם מתגלגלים עם תיק ההשקעות שלהם כעלה הנידף עם כל רוח מצוייה. ומן הצד ניצבים כרישי בורסה המנצלים את התנהגותם הבלתי רציונלית של המשקיעים הפשוטים הנעים מקוטב לקוטב. הגיע הזמן שהבורסה תשקף את מצבן האמיתי ואת סיכויי צמיחתן של החברות ולא את שגיונותיהם של אנליסטים בגרוש שאין להם מושג על העולם האמיתי.

    • חקלאי
    • 19/08/2012 16:47
  • 12
    מי שיכול לממש רווח אולי שיברח

    סך הכל עצה של חובבן,המניה לא מסוגלת להחזיק אוויר

    • השורטיסטים כנראה התלבשו עליה כמטרה נוחה לסיבוב
    • 19/08/2012 16:33
  • 11
    פלוריסטם משנה את פני הרפואה בעולם

    על זה צריך להסתכל ואת זה צריך להעריך.זו מניה שבבוא היום תיסחר ב-30-40 דולר. תמתינו בסבלנות ואל תלכו שולל אחרי כתבים בינוניים מינוס.

    • משה
    • 19/08/2012 16:08
  • 10
    פראייריים לא מתים הם מתחלפים

    קונים בגדול ומי שמוכר הוא פראייר

    • יעקב
    • 19/08/2012 15:37
  • 9
    שטויות במיץ

    תיקון אחרי 100% עלייה הוא טבעי לחלוטין. העליות האחרונות באו לאחר הודעות חשובות של החברה ושני ניסים, בלי מרכאות, שחוללו התאים של פלוריסטם. ניתוח טכני שמכני.

    • יואב
    • 19/08/2012 15:13
  • 8
    ממתי MOTLEY FOOL קובעים ???

    ההייפ נרגע - זה הכל. לא מוטלי ,לא פול, ולא חומוס עם פול

    • הסיפור אחר
    • 19/08/2012 14:46
  • 7
    SPONSER

    זה קרה גם אחרה שגלובוס הוציא הודעה על טאואר לאחר מכן הוציא גם האתר הזה שלא אמין הודעה

    • יעקב
    • 19/08/2012 14:44
  • 6
    יופי של סקירה - מה אתם רוצים שם למטה? קנאים!

    • גרייגוס אפרסק
    • 19/08/2012 14:41
  • 5
    חיים

    מה משקף הגרפים משקרים האתר הזה הולך לפי גרף הגרפיים מראים עליה גדולה האתר הזה יוצא מתי שגלובוס מוציא הודעה על מניה מסוימת זה אתר לא אמין נקודה

    • יעקב
    • 19/08/2012 14:38
  • 3
    זה אמיתי ומשקף

    חברה ללא הכנסות "מבזבזת" עשרות מליוני דולרים בשנה על משכורות פנטסטיות ומחקר. גרעון מתמשך. בשנת 2012 היתה מאד קרובה לשער הנוכחי - התרסקה תוך חודשיים לשפל שנמשך 10 שנים הנפקת זכויות שמדללות את אחזקת המשקיעים. מה שנשאר למשקיעים זה חלום ויחצנות על ניסים ונפלאות.

    • חיים
    • 19/08/2012 14:20
  • 2
    דעתי

    זה אמיתי זה הכל בולשית המניה עולה לא יורדת אז אין כן גרפים יש פה עובדות בעשיה המניה תעלה בגדול ההכנסות שלה היו גדולות וזה אומר במליוניים של דולרים אז תפסיקו להפחיד אותנו

    • יעקב
    • 19/08/2012 14:04