פוטומדקס (ת"א: פטמד; נאסד"ק: PHMD) מודיעה הבוקר, כי הדירקטוריון אישר להנהלה לבצע רכישה חוזרת של מניות החברה בהיקף של עד 25 מיליון דולר במהלך 12 החודשים הקרובים במהלך המסחר השוטף. הרכישה, תתבצע במזומן ובזמנים ובמחירים כפי שימצאו מתאימים על פי שיקול דעתה של ההנהלה ובשיתוף דירקטוריון החברה.
לואיס פל, יו"ר מועצת המנהלים של פוטומדקס: "בהתבסס על ציפיות להמשך צמיחה עתידית, דירקטוריון החברה קיבל החלטה אסטרטגית על ביצועה של רכישה חוזרת של מניות רגילות מעת לעת בהתאם לתנאי שוק".
פוטומדקס דיווחה לאחרונה כי היקף המזומן ושווי המזומנים שלה עמד על 52.9 מיליון דולר, נכון ל-30 ביוני 2012. החברה גייסה ב-27 באפריל 2012, סכום נטו של 37.5 מיליון דולר מהנפקת 3,023,432 מניות רגילות. ההון החוזר עבור המחצית הראשונה של 2012 עלה ב-51 מיליון דולר. החברה נסחרת היום בנאסד"ק ובת"א בשווי של 239 מיליון דולר (997 מיליון שקל). לאחר פרסום הדוחות הכספיים לרבעון השני 2012 קיבלה החברה המלצות קניה מבנק איגוד (19$), קנקורד (22$), מקסים (19$) ו-BWS (27$).