חיים ישראל, ראש צוות הטלקום וסגן מנהל מחלקת מחקר שווקים מתעוררים במריל לינץ’, מרוצה מאוד מביצועיה של בזק ברבעון הראשון של השנה, וזאת על אף האתגרים הרבים העומדים בפניה ובפני שוק הטלקום בכלל.

 

חיים ישראל מאמין כי בעקבות פרסומה של "מפת הדרכים" החדשה של משרד התקשורת להפרדה מבנית, בזק עתידה ליהנות מירידת הסיכון בכל הנוגע לרגולציה.

 

על אף הורדת מחיר היעד, מ-9 ש"ח ל-8.4 ש"ח, במריל לינץ’ מעלים במעט את תחזית הרווח למניה לשנת 2012, מ-0.71 ש"ח ל-0.74 ש"ח. חיים ישראל מציין כי לאור השיעור הגבוה של התזרים החופשי של החברה (FCF), בזק תוכל לעמוד בקלות בכיסוי תשלום הדיווידנדים מקופת הרווח הנקי.

 

בשורה התחתונה – מריל לינץ’ מותירים את מניית בזק בהמלצת "קנייה", במחיר יעד של 8.4 ש"ח.

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש