השביתה במשק נמשכת גם הבוקר היא נכנסת ליומה החמישי. ראשי האוצר וההסתדרות קיימו דיונים במהלך כל הלילה אך לא הגיעו להסכמות בשני נושאים. בשעה עשר זמונו הצדדים לבית הדין לעבודה כדי לדווח על ההתקדמות בדיונים.
השביתה נמשכת במערכת הפיננסית – הבנקים והבורסה לא פועלים. ממשיכה השביתה גם ברשויות המקומיות ובמשרדי הממשלה. מעונות היום סגורים ובגנים הסיעות אינן מגיעות לעבודה. אם זאת, חודשה תנועת הרכבות וכן נמלי הים והאוויר של ישראל פתוחים כרגיל. תנועת האוטובוסים משובשת מאחר והשכירים באגד ובדן נכנסו לשביתה.
שני הנושאים שבהם לא הגיעו להסכמה ההסתדרות והאוצר הם: א. דרישת האוצר שההסתדרות תתחייב לא לשבות במשך 4 שנים בכל הנוגע לזכויות עובדי הקבלן. ב. האוצר מסרב לקלוט עובדים קבלן בממשלה אשר מקבליהם באותה משרה עובדים כעובדים מן המניין כעובדי ממשלה.