ראסל אלוונגר, מנכ"ל טאואר סמיקונדוקטור<br>קרדיט: יח"צ
ראסל אלוונגר, מנכ"ל טאואר סמיקונדוקטור קרדיט: יח"צ

טאואר-ג’אז וחברת Nujira, מובילה עולמית בטכנולוגיית ה- Envelope Tracking, הודיעו היום כי Nujira בחרה בטאואר-ג’אז כיצרנית השבבים המועדפת לייצור שבבי ET עבור טלפונים ניידים. השבב החדש, NCT-L1100, הינו הראשון במשפחת מוצרי ה-Coolteq.L – מודולטורים בדיוק גבוה של Envelope Tracking, שמטרתם להגדיל משמעותית את יעילות מגברי הספק ה-RF במכשירים ניידים. השבב החדש מציין את המעבר של Nujira למודל fabless (מעבר לחברה ללא מתקן ייצור) על מנת לתת מענה לביקוש הגדול בשוק הטלפונים החכמים ויישומים ניידים.

 

"השבב החדש הינו בעל חשיבות עסקית ואסטרטגית רבה, ולכן בחירת השותפה המתאימה ביותר לייצור השבבים שלנו הייתה משמעותית במיוחד עבורנו", אמר טים היינס, מנכ"ל Nujira. "תהליכי הייצור המתקדמים של טאואר-ג’אז מספקים לנו את השילוב האידיאלי של טכנולוגייתPower Management מתקדמת וביצועים אנלוגיים מעולים שיאפשרו לנו לענות על הדרישות המאתגרות בתכנון וייצור שבב ה-ET".

 

פטריק מקנאמי, סמנכ"ל Nujira הוסיף: "כיצרנית השבבים בטכנולוגיות אנלוגיות ייחודיות המובילה בעולם, טאואר- ג’אז מציעה לנו מומחיות תכנון, יכולת ייצור והבטחת האספקה הדרושה לנו על מנת לעמוד בביקוש הגדול של שוק הטלפונים החכמים ואנו מקדמים אותה בברכה כשחקן מרכזי בשרשרת האספקה העולמית שלנו". שבב ה- NCT-L1100 של Nujira מיוצר בטאואר-ג’אז בפלטפורמת ה-0.18 מיקרון.

 

"הטכנולוגיה של Nujira הינה בעלת פוטנציאל עצום בשוק הטלפונים הניידים ואנו שמחים על כניסתנו לשותפות עמה ומיכולתנו לתמוך בפיתוח השבב", אמר ד"ר מרקו רקאנלי, סמנכ"ל בכיר ומנהל חטיבת RF/HPA בטאואר-ג’אז. "יכולת הייצור בשלוש יבשות, מאפשרת לנו להציע שילוב ייחודי של תהליכים מיוחדים וכושר ייצור, המאפשר לחברות fabless מובילות, דוגמת Nujira, לבחור בנו כספקית הסיליקון המובילה שלה".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 1
    טאואר

    למה טאואר רק מדשדשת ומניות הגז רק עולות בלי שום סיבה מניות הגז לא נתנות לבורסה להכניס אנאשים לשוק כי אנאשים לא רוצים לכנס למניות הגז כי זה בועה

    • הכריש
    • 11/02/2012 17:50