פועלים בתגובה לדוחות נייס: סבורים, כי השנה ובשנים הקרובות נייס תקצור את פירות הרכישות שביצעה, לצד האפשרות כי עם יתרת המזומנים שלרשותה, תמשיך לבצע רכישות סינרגטיות לעסקיה. /22011 צפויות להיות שנות שיא הן ברמת המכירות והן ברווח למניה. כמו כן רואים בחיוב את ניצול יתרות המזומנים לרכישה חוזרת של מניות.

 

לאור האמור לעיל, מותירים את המלצתם למניית החברה ב "תשואת יתר" ומעלים את מחיר היעד ל-41 דולר למניה , המבטא שווי כלכלי של כ-2.6 מיליארד דולר. (פער של כ-18% מעל לשווי השוק כיום).

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש