פאנדטק דיווחה היום על תוצאותיה לרבעון 3 / 2011. החברה מדווחת על הכנסות של 42.2 מיליון דולר, גידול של 17% בהשוואה לרבעון המקביל אשתקד.

 

החברה מדווחת על רווח נקי על בסיס Non-GAAP של 4.6 מיליון דולר, לעומת רווח נקי על בסיס Non-GAAP בסך 4.1 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד ו- 4.2 מיליון דולר ברבעון השני של 2011.

 

אבי פישר, יו"ר פאנדק ומנכ"ל משותף בכלל תעשיות: "אני גאה מאוד בהישגי החברה המציגה גידול מידי שנה. אני רוצה להודות לעובדי החברה המסורים ולהנהלת החברה, בהובלת המנכ"ל והמייסד ראובן בן מנחם, שתרמו להתפתחות החברה וגידולה והפכו אותה לחברה מובילה ומצטיינת"

 

ראובן בן מנחם, מייסד ומנכ"ל החברה: "אני רוצה להודות לאבי פישר על מנהיגותו בשנים האחרונות. כמו כן אני מעוניין להודות לחברי הדירקטוריון שלנו על תמיכתם. אני נרגש מאוד מהפרק החדש שעומד לפנינו, לקראת העבודה המשותפת עם שותפינו ב-GTCR וב-Bankserv. אני מאמין שנמשיך להיות הספק הגלובאלי המוביל של מוצרים ופתרונות לקהילה הפיננסית העולמית".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש