הבורסה בת"א נעלה את יום המסחר השני לשבוע בירידות ת"א 25 ת"א 100, בהמשך לירידות החדות מאמש. מגמה שלילית באירופה ופתיחה אדומה בארה"ב, כאשר חששות מיכולת הגיוס של קרן החילוץ מתמרצות את הירידות. בנוסף, אמש אישרה הממשלה את פרק המיסוי של ועדת טרכטנברג, שהסעיף בו שעניין את המשקיעים במיוחד הוא זה של עליית המס על רווחי הון בבורסה החל מ-2012 ל- 25%. סעיף רלוונטי נוסף נוגע למס החברות שיעלה ל- 25%.
אלביט מערכות תספק מרגמות לצבא הספרדי בהיקף כספי של כ-8.5 מליון דולר. החלטת הצבא הספרדי להצטייד במרגמות של אלביט מערכות, התקבלה לאחר סדרת ניסויים מוצלחים בארץ ובספרד; הפרויקט מיועד לביצוע במהלך שנים עשר חודשים.
מגי’ק רוכשת את פעילות ה-AppBuilder של בלופניקס ב-17 מיליון דולר. ה-AppBuilder היא פלטפורמת פיתוח יישומים מקיפה, הנמצאת בשימוש על ידי ארגונים מובילים ברחבי העולם; מנכ"ל מג’יק: הרכישה תתרום להמשך גידול נתח השוק של החברה.
חברת דלק רכב דיווחה, כי ניתן אישור הממונה על ההגבלים העיסקיים לביצוע עיסקת המיזוג עם קמור מטורס, בכפוף לכך שלאחר המיזוג ימכרו החזקות קמור מוטורס בחברה בת בעלת זיכיון לשיווק רכבים מתוצרת סינית (Chery Automobile Co Ltd).
די-פארם המפתחת טיפול חדשני במחלות של מערכת העצבים המרכזית, דיווחה כי ועדת ההיגוי של הניסוי, אישרה לחברה לבצע את כל הפעולות הנדרשות על מנת שדו"ח הביניים של ניסוי Phase III בחולים הסובלים משבץ מוחי איסכמי, באמצעות ה- DP-b99, יכלול 350 חולים. האישור ניתן לאחר שהחברה קיבלה את הסכמת מנהל התרופות והמזון האמריקני.